https://www.traditionrolex.com/1

https://www.traditionrolex.com/1

Súgó

2024. április 18. - Andrea, Ilma, Apolló, Aladár napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Súgó

Műkörmös Kereső

A rendszerben található műkörmösök közötti keresés lakóhely szerinti szűkítéssel. A legördülő listában az Elite Körömszalonok pirossal kerültek kiemelésre. A találati listában a műkörmösök az utolsó feltöltött kép dátuma szerint vannak sorba rendezve.

Műköröm képek (Legújabb műkörmös képek)
A rendszerben található képek időrendben visszafelé megjelenítve (az utolsó 30 nap munkái).
A kis műkörmös képre kattintva tudod az oldalon levő 12 képet nagyobb méretben megnézni (gyorsnézet felugró ablakban). Ha egy kép részletesebben érdekel, akkor a kiskép alatti képcímre kattintva jutsz az adott kép adatlapjára. Itt tudsz a képhez hozzászólni, azt értékelni a lájk gombok használatával. Az időrendben következő képre a kép adatlapjánál is át tudsz menni a jobbra-balra nyilakkal mozogva.

Műköröm minta kategóriák
A műkörmös képek a rendszerben kategorizálva kerülnek feltöltésre, így akit csak a zselés műköröm képek, vagy az akril díszítés érdekel, meg tudja nézni az ebben a kategórában található képeket időrendben visszafelé. A kategórián belül a kisképre kattintva megtekinthető az adott oldal 12 képe nagy méretben (gyorsnézet felugró ablakban). A kép alatti címre kattintva a Kép adatlapjára jutunk, ahol értékelhetünk, hozzászólhatunk a képhez, a műkörmös nevére kattintva pedig a Műkörmös adatlapjára ugorhatunk.

Műkörmös adatlapja
A műkörmös publikus adatait jeleníti meg. Lehetőség van privát üzenet küldésére, a műkörmös adatlapjához való hozzászólásra, a műkörmös szalonjában járt vendégek számára az elvégzett munka értékelésére. Alul a műkörmös feltöltött képei jelennek meg a feltöltés időrendjében visszafelé. A kis műkörmös képre kattintva tudod az oldalon levő 12 képet nagyobb méretben megnézni (gyorsnézet felugró ablakban). Ha egy kép részletesebben érdekel, akkor a kiskép alatti képcímre kattintva jutsz az adott kép adatlapjára. Itt tudsz a képhez hozászólni, értékelni a lájk gombok h. A műkörmös következő képére itt is át tudsz menni a jobbra-balra nyilakkal mozogva.

Műköröm képek adatlapja
Valamennyi, a mukorom.hu felületén megtalálható műkörmös képnek önálló adatlapja van. Ezen szerepelnek a muka alkotójának adatai, a kép címe, kép sorszáma/összes kép száma a sorozatban, a kép kategóriája, feltöltés időpontja. Lájk ikon, amely jelzi a kép kapott lájklainak számát és lehetőséget ad újabb lájk adására. Alul található a kép Facebook és más közösségi rendszeren történő megosztására szolgáló ikon. Itt lehet hozzászólni a képhez, megtekinteni mások hozzászólását.
A jobbra - balra nyilakkal léphetünk a sorozat előző és következő képére. Azt, hogy a sorozatban mely képek szerepelnek, tehát mi lesz a következő kép a sorozatban, az határozza meg, hogy honnan érkeztünk a kép adatlapjára. Ha egy Műkörmös adatlapjáról kattintottunk egy kép adatlapjára, akkor a jobbra - balra nyilakkal ennek a műkörmösnek a további képeit nézhetjük meg. Ha a Legújabb műkörmös képeket nézegettük előzőleg és így kattintottunk egy kép adatlapjára, akkor a jobbra-balra nyilakkal ezt a sorrendet folytatjuk, tehát műkörmöstől függetlenül valamennyi kép megjelenik időrendi sorrendben. Ha egy Képkategóriától, mondjuk a Zselés műköröm képektől érkeztünk egy kép adatlapjára, akkor a nyilakkal ugyanebben a kategóriában mozoghatunk előre-hátra.

Átjárás a Műkörmös adatlap és Műköröm képek adatlapja között
Fontos megérteni a rendszer logikáját és megérezni a Műkörmös adatlap és Műköröm képek adatlapja közötti eltérést, megtanulni az átjárást. Kis gyakorlás után azonban már nem tévedünk el, és kiválaszthatjuk magunknak a legmegfelelőbb technikát. Ha gyorsan szeretnénk megnézni a legújabb képeket, akkor nem érdemes az adatlaphoz betérni. Ha viszont több időt szeretnénk eltölteni egy képpel, értékelni azt, hozzászólni, akkor mindenképpen érdemes a kép címére kattintva ellátogatni a kép adatlapjához.

Körömdíszítés TOP20
A rendszer legjobbra értékelt képeit találod meg ezeken az oldalakon Havi, Heti, Napi és Mindösszesen (Full) bontásban. Az értékelés a lájk gombok használatával történik. A kisképre kattintva az oldal képei nézhetőek meg nagy méretben. A kép alatti címre kattintva a kép adatlapjára, a műkörmös nevére kattintva a műkörmös adatlapjára, a műköröm kategóriára kattintva pedig az adott kategória képeihez jutsz el. Lájkolni itt is tudod a képet.

Step By Step
A rendszer regisztrált műkörmösei által feltöltött Step By Step képsorozatok jelennek itt meg időrendben, illetve a jobb felső sarokban található választógomb segítségével minősítésük sorrendjében. Itt is lehetőség van a legjobb munkák lájkolásáa. A kisképre kattintva megjelennek az adott StepByStep képsorozat képei felugró ablakban (gyorsnézet). Ha a kép alatti címre kattintasz, akkor bejutsz az adott munka részletes oldalára.

Fórum
A meghatározott szaktémákban mondhatod el véleményedet, kérhetsz segítséget másoktól. Kérünk, hogy Fórum oldalainkon ne reklámozd  semelyik márka termékét, ne is becsméreld azokat. A műkörmös márkákkal összefüggő kérdésekre a gyártók saját honlapjaikon készségesen állnak rendelkezésre. A legfrisebb hozzászólásokat tartalmazó fórumtémák legfelül helyezkednek el, a mai napon hozzászólt témák zölddel jelezve.
Speciális fórumtéma a Műköröm Képek rovat, ahol a mukorom.hu felületén levő valamennyi kép hozzászólása jelenik meg egy helyen. Itt új hozzászólást nem tudsz indítani, csak reagálni tudsz mások hozzászólására. Ha egy képről véleményt szeretnél alkotni, akkor azt a kép adatlapján teheted meg, és véleményed meg fog jelenni a Műköröm Képek fórum felületén is.

Lájkolás
A lájkolás a képek értékelésének eszköze. A látogatók a nekik tetsző képeket lájkkal emelhetik ki, jutalmazhatják. A mukorom.hu felületén kétféle lájk használható. 1. mukorom.hu lájk, a mukorom.hu rendszerbe regisztrált felhasználók számára elérhető belépés után. 2. Facebook lájk, amely a Facebook azonosítási rendszerét használja a látogató azonosításra.

Műkörmös Játék
A játékok szervezője az Elite Cosmetix Kft. A mukorom.hu felületén meghirdetett játékokban minden regisztrált felhasználó részt vehet, nem vehetnek részt azonban az Elite Cosmetix Kft. munkatársai és azok közeli hozzátartozói. A helyes megfejtést beküldők között sorsolással kerül kiválasztásra a játék nyertese. A nyertes email üzenetben kap értesítést és neve megjelenítésre kerül a játék adatlapján. A nyeremény  átvehető személyesen a 1085 Budapest, József krt. 44. alatt, illetve az átvétel egyéb lehetséges módjáról a kiértesítő emailban adunk tájékoztatást. Az át nem vett nyeremény nem kerül ismételt kisorsolásra.

Megfejtés beküldése esetén egy a beküldést elismerő üzenet jelenik meg Facebook üzenőfaladon, ha engedélyezted a Facebook adatkapcsolatot az Adminisztráció menüblokkban.

Adminisztráció
Bejelentkezés után a bal menüsáv alján megjelenik a fiókodhoz tartozó adminisztrációs menü.
Ha Vendégként regisztráltál, akkor a felhasználói adataidat tudod itt megváltoztatni.
Ha Műkörmösként regisztráltál, akkor valamennyi a rendszer működését érintő, hozzád kapcsolódó eseményt itt tudsz adminisztrálni:

- Megtudhatod aktuális egyenlegedet

- Módosíthatod személyes adataidat

- Engedélyezheted a Facebook adatkapcsolatot

- Jelentkezhetsz a Körömszalon Programba

- Feltöltheted műköröm képeidet a mukorom.hu-ra és mindjárt a Facebook fényképalbumodba. Módosíthatod, törölheted a képeket és a mások által a képeidhez fűzött hozzászólásokat.

- StepByStep képsorozatokat tölthetsz fel

- Engedélyezheted a vendégeid által a vendégkönyvedbe írt megjegyzések megjelenését a mukorom.hu felületén

- Törölheted a Műkörmös adatlapodon megjelent, mások által tett megjegyzéseket

- Vásárolhatsz az ősszegyűlt hűségpontjaidból, ellenőrizheted megrendeléseidet

- Meghívót küldhetsz ismerős Műkörmös kollégáidnak a mukorom.hu közösséghez való csatlakozásra
 

Facebook adatkapcsolat
Ez teszi lehetővé, hogy mukorom.hu képeidet egy gombnyomásra feltöltsd Facebook képgalériádba, elismert képeid és a helyesen megfejtett műkörmös játék értesítések megjelenjenek Facebook üzenőfaladon. A Facebook adatkapcsolat engedélyezéséhez kattints bejelentkezés után az "Adminisztráció" menüblokk Facebook engedélyezés menüpontjára.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1