https://www.traditionrolex.com/1

https://www.traditionrolex.com/1

Műkörmös videók - műköröm videó

2024. április 18. - Andrea, Ilma, Apolló, Aladár napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm videók

Kovács Gabó Lépésről lépésre bemutatja, hogyan készíthettek tökéletes szalonmandula körmöt az új leoldható Cool Remove Builder Gel építő zselékből.

Kedvcsinálóként tekintsétek meg az őszi Körömhajó beharangozóját!

Körömhajó 2012 tavasz

2012-08-14 13:06:39

Kedvcsinálóként tekintsétek meg a tavaszi Körömhajó összefoglaló videóját. Az őszi Körömhajóra pedig sok szeretettel várunk Titeket szeptember 2-án.

A kifutókon és a körömdivatban is reneszánszát éli a Kalocsai motívum. Ezt az egyre keresettebb újdonságot mutatta be Magyarosi Barbara, a Crystal Nails oktatója a TV2 Aktív című műsorában.

Az újonnan érkezett Crystal Nails Hot Summer 93-as zselével készült köröm step by step videó, az építéssel együtt! A LEGPROFIBB TECHNIKA A VILÁGBAJNOKTÓL (KOVÁCS GABÓ friss 5-szörös USA Bajnok).

Az újonnan érkezett Crystal Nails Hot Summer 92-es zselével készült köröm step by step videó, az építéssel együtt! A LEGPROFIBB TECHNIKA A VILÁGBAJNOKTÓL (KOVÁCS GABÓ friss 5-szörös USA Bajnok).

Az újonnan érkezett Crystal Nails Hot Summer Gél lakkokkal készült köröm step by step videó! A LEGPROFIBB TECHNIKA A VILÁGBAJNOKTÓL (KOVÁCS GABÓ friss 5-szörös USA Bajnok).

Az újonnan érkezett Crystal Nails Hot Summer 155-ös porcelánnal készült köröm step by step videó, az építéssel együtt! A LEGPROFIBB TECHNIKA A VILÁGBAJNOKTÓL (KOVÁCS GABÓ friss 5-szörös USA Bajnok).

Az újonnan érkezett Crystal Nails Hot Summer 154-es porcelánnal készült köröm step by step videó, az építéssel együtt! A LEGPROFIBB TECHNIKA A VILÁGBAJNOKTÓL (KOVÁCS GABÓ friss 5-szörös USA Bajnok).

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1