2021. június 14. - Vazul, Elizeus, Herta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm tanfolyam

A haladó tanfolyamot olyan LuXLash alapképzést végzett stylistoknak ajánljuk, akik szeretnének igazán profivá válni.

Witchery Season

2021. június 19.

Varázslat és elbűvölés, ezt jelenti a witchery, és pont ezt éljük meg mi is a szalon munka során, amikor áthajlunk a tavaszból a nyárba! Szeretném ezt a tanfolyamot azoknak ajánlani, akik frissen végeztek az OKJ tanfolyammal és tényleg egyszerű, és gyors díszítésekre vágynak.
A továbbképzést azoknak a szakembereknek ajánlom, akiknek a vendégei között van igény a tartós géllakkozásra, akik szeretik, ha a kézkörmük és a lábkörmük egyforma színű. Ajánlom mindenkinek, aki ápolt, igényes és szép körmökre vágyik. Szeretik, ha tartós a lakk és nem kopik le a cipőtől. A Crystal Nails géllakkok folyamatosan újulnak és követik a trendi színeket. Esetleges apró esztétikai hibákat eltüntetnek. Az elméleti oktatás után, gyakorlás egymáson történik. Megjelenés natúr lábkörmökkel.
Gyere és "szerezd meg" a Körmös Diplomát, ha ... - szeretnél széleskörű ismeretekkel rendelkező, aktuális trendeket, technikákat és díszítéseket ismerő, magabiztos műkörömépítő lenni - valódi szakmaiságot és képzést szeretnél kapni a pénzedért - szeretnél a munkáddal több pénzt keresni Akkor itt a megoldás: Körmös Diploma! A részvétel feltétele csupán az OKJ-s végzettség.
A haladó tanfolyamot olyan LuXLash alapképzést végzett stylistoknak ajánljuk, akik szeretnének igazán profivá válni.

Csodás Csipkék

2021. június 25.

Apró vonalak, finom színek, lágy csipke részletek. Niki különleges tanfolyamán ezeket a csipke motívumokat fogja megmutatni különböző nude alapokon. Így nem csak az apró és vékony vonalak, hanem a füstös hátterek is szerepet kapnak. Lépj ki a komfort zónádból, és tanulj valami nem mindennapit, tanulj csipkét készíteni. A csipke készítés technikáját a képzés után is könnyedén tudod majd használni a vendégeid legnagyobb örömére. Hogyan lehet gyorsan és látványosan felhasználni a komplexnek és nehéznek látszó mintákat? Ehhez is ad majd ötleteket, segítséget oktatónk.
LuXLash szempilla hosszabbítás professzionális gyakorlatorientált alaptanfolyama: szempilla elrendezések, többféle íveltség, különböző vastagságok és ragasztók. Hétköznapi és alkalmi viseletek. Varázsold Te is vendégeid szempilláit csábossá és szexissé! Egyedi, tartós szempillák megalkotása. A LuXLash szintetikus pillái közvetlenül a vendég természetes szempilláihoz illeszkednek egy bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt féltartós és szenzitív ragasztó segítségével. LuXLash pillák vastagabb és hosszabb megjelenést biztosítanak a természetes szempilláknak. A műszempilla tanfolyam során a LuxLash dúsító és színes pillákat használjuk. Segítségével tökéletes dúsítást lehet elérni, kitölthetők a hézagok, és egyszerű használatának köszönhetően sok idő takarítható meg, a növekvő bevétel mellett. Tájékoztatás: A tanfolyamhoz nem szükséges előképzettség, de : A szempilla-hosszabbítás tevékenységre kizárólag kozmetikus vagy szépségtanácsadó végzettséggel váltható ki a vállalkozói engedély. LuXLash alaptanfolyam bemeneti feltétele, betöltött 18 életév.
Egyedülálló gépi manikűr technika, saját fejlesztéssel. Mai világban elsöprő sikert arat a gél lakk alkalmazása, szalon munkában. Ezen a képzésen megtanuljuk a legújabb, saját fejlesztésű pontos előkészítést, kombinált manikűr és csiszológép megfelelő használattal. A gél lakkok alapvető felhasználási módját, illetve az erősített gél lakk technika elsajátítását. Hogyan készíts gyors, pontos manikűrt? Hogyan válassz frézereket? Hogyan alkalmazd a technikákat? Hogyan tudsz gyorsan, pontosan dolgozni? Hogyan növeljük a gél lakkozás tartósságát? Az erősítő anyagok ismertetése, annak helyes használata, anyagokkal való kombinálása. Minden, ami gél lakk technika, manikűr technikák, gyorsasági tréning, és ami az OKJ-ből kimaradt, professzionális anyagokkal és eszközökkel.
A haladó tanfolyamot olyan LuXLash alapképzést végzett stylistoknak ajánljuk, akik szeretnének igazán profivá válni.
A tanfolyamon a tanulók kétféle körömszabályozó technikát sajátíthatnak el; a Combipedet (kombinált technika) és a Podofix-aktívot (feszítőszálas spange). Megtanulják a kombinált módszert, amiben jelen van a ragasztásos technika, illetve egy rugós drót beakasztásának technikája a körömlemez alá. Ezenkívül elsajátítják a ragasztásos technikát, melynél egy feszítőszálat helyeznek a körömlemezre. Ezzel a kétféle módszerrel a benőtt, deformálódott lábkörmöket szabályozzuk, amelynek segítségével lehetőséget adunk a sebészeti beavatkozás elkerülésére. Az anatómiai ismeretek és elméleti oktatás után gyakorlás egymáson. Megjelenés natúr lábkörmökkel.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár