https://www.traditionrolex.com/1

Esküvői körmök

2024. április 26. - Ervin, Klétusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm kedvcsináló rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2018.05.15 - 12:59

Esküvői körmök

A műkörmösök számára a nyári szezon az esküvői körmök kreatív alkotásának egyik legkiválóbb időszaka. Ezt az időszakot felkészületlenül várni és dolgozni maga a szakmaiatlanság. Komoly vendégkört szerezhetsz magadnak ilyenkor, de ha nem szerzel kompetenciát akkor ugyanígy el is veszíthetsz állandó vendégeket.

A fentiek alapján itt az ideje, hogy felkészülj az esküvői körmök elkészítésének a dömpingjére. Első sorban tartalékolj minden anyagot, eszközt, amire szükséged lesz vagy lehet. Végtelenül kínos lehet, ha egy menyasszony a nagy izgalmában egy véletlen kézmozdulattal fellöki és kiborítja például a savmentes primeredet. Az anyag és pénzveszteség mellett még ott a katasztrofális szituáció is: nincs másik anyagod, s a menyasszony körmeiből is csak kettőt kentél fel savmentes primerrel. Ilyen és ehhez hasonló esetekről tömegével számolnak be körmösök, s inkább javasoljuk, te légy körültekintőbb és legyen tartalékolt anyagaid vészhelyzet esetére. Ez lehet egy díszítő ecset is akár, amit egy nem várt pillatanban egy kósza napfény két másodperc alatt beköt, de rendelkezz minden olyan anyaggal, ami munka közben kifogyhat vagy rajtad kivülálló okokból tönkre mehet. Legyen minél több árnyalatú Cover Pink anyagod, s feltétlen szerezz be magasan pigmentált festőzselét (Mega White Film Gél).


Az idei sküvői köröm trend kétféle irányt vett. Az egyik a nagyon dekorált, különleges csillogású, három dimenziós díszítésű, hosszú köröm, a másik irányzat pedig a minimál, esetenként minden dísztítést nélkülöző, rövid természetesnek tűnő szett.


Gyűjts képeket, inspirálódj, de ami a legfontosabb, tanuld meg a díszítések rétegrendjét. Még most sem késő elmenned egy kifejezetten esküvői műkörmös továbbképzésre.
A menyasszonnyal való időpont egyeztetéssel egyidejűleg véglegesítsd  le azt is, hogy milyen jellegű körmöket kér majd. Szánj rá elég időt, s tudasd a vendégeddel, hogy előre láthatólag hány órás munkafolymatra számítson. Ha a menyasszony keze előzetes ápolásra szorul (pl psoriasis esetén) akkor akár több alkalommal is írj be neki időpontot kézápolásra. Ne feledkezz meg a vőlegény körmeiről sem, ha kéz- és körömápolásra szorul, ajánlj neki is különféle ápoló  lehetőségeket - tapasztalatok szerint örömel igénybe veszik a férfiak is a kifogátalan eredmény érdekében. Szerencsés esetben a házasulandó pár szülei és rokonai is téged választanak, ezt az előzetes egyeztetés során már tudni lehet. Vonzó ajánlat ilyenkor egy "esküvői kéz- és körömápoló csomag ár" amiben az előzetes kezelések árai és a vendégeid erre a célra készülő kezelései is szerepelnek.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1