https://www.traditionrolex.com/1

Műkörmözés influenza szezonban

2024. április 18. - Andrea, Ilma, Apolló, Aladár napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm kedvcsináló rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2018.01.29 - 14:20

Műkörmözés influenza szezonban

Alig vagyunk túl a decemberi nagy hajrán, amikor mi körmösök átlag napi tizenöt órákat is dolgoztunk, máris nyakunkon a "rendes évi" influenza szezon. A szervezetünket napi több órás támadás éri, hiszen nincs olyan műkörmös, akihez be ne esne naponta akár több beteg vendég.

Minden szépítés nélkül mondhatjuk, hogy mi nagyjából annyi beteg felnőttel találkozunk ilyenkor, mint egy háziorvos. Nagyon nehéz az immunrendszerünket megvédeni ilyenkor attól, hogy el ne kapjunk egy kiadós influenzát. A beteg műkörmös ugyanis tovább fertőzi a családját, kiesik a munkából, elesik a betervezett jövedelmétől, ráadásul még a naptári beosztása is felborul. A tapasztalt körmösök ilyen időszakban már bevetik a bevált módszereiket a betegségek elkerülésére. 

A legfontosabb, hogy erősítsd a szervezeted vitaminkészítményekkel, immunerőstőkkel. Ez az év legkritikusabb időszaka, muszáj betáraznod a legjobb minőségű, lehetőleg nyújtott hatású vitaminokkal. Igyál naponta elegendő folyadékot, ami több, mint másfél liter! Sok körmös azért nem iszik elegendő folyadékot, hogy munka közben ne kelljen felállnia a mosdó miatt. Ellenben egy dehitratált szervezet sokkal fogékonyabb minden fertőzésre. A legtökéletesebb a sima, buborékmentes ásványvíz, valódi citrom facsart levével. Napi egy citrom leve ásványvízben sokkal több vírustól és bacitól véd meg mint gondolnád! Sok műkörmös alkalmaz gomba, baktérium és vírus ölő aroma diffúzort. A levegőben terjengő ellenségeink ellen kiváló harcostárs egy ilyen illatosító. A rendszeres szellőztetés, a megfelelő mennyiségű pihenés és sport mindig segít megőrizni a kondíciónkat, s ellenállóak maradunk a betegségekkel szemben. Az ülőmunka hozadéka sajnos egy bizonyos fokú elkkényelmesedés is, azonban akik mozognak, sokkal jobban érzik magukata  bőrükben és kevésbé hajlamosak a betegségekre. Sokan fontosnak tartják például az egészséges étkezést, a sok nyers zöldség és gyümölcs fogyasztást is. A különféle gyógyteák, egyéb immunerősítő gyógynövények pora, tinktúrája is megvédhet bennünket, de gyömbér, méz, méhpempő is segíthet.

Nem szabad alábecsülni a maszk + kesztyű hatékonyságát sem, illetve ha beteg vendég érkezik, akkor neki is adjunk egy maszkot. 

A vendég ne dobjon ki nálunk a kukába papírzsebkendőt, illetve távozása után gondoskodjunk szükség szerint a felületfertőtlenítésről. 

 

A legfontosabb az, hogy mindenki döntse el, hogy számára mi a legmegfelelőbb védekezési forma ahhoz, hogy fertőzés nélkül átvészelje az influenza szezont. 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1