2023. március 23. - Emőke, Botond, Ottó, Kartal napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Divat-trendek rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2018.11.12 - 07:55

Ünnepi körömtrend

A lassacskán leköszönő őszi matt-fényes nude színű trend után a ragyogás kedvelői szinte fellélegezhetnek, ugyanis az idei téli szezon tele van sziporkázó, glitteres sötét árnyalatokkal.

Az év színét, a lilát különösen kedveli minden korosztály, de az ünnepek közeledtével egy élénk, ám mély árnyaltú püspöklila lesz a trend. Az árnyalat ünnepélyességét még tovább emeli a tökéletesen színazonos glitteres ragyogás. Ez a szín bár különc, de mégis sokak kedvence lesz az idei december során.
A karácsonyi színszezont egyszerűen nem lehet megtervezni piros nélkül. Számtalan árnyalata már ott lapul a körmös fiókokban, de az idén a dugig telített ragyogás ebben a színben a legkiemelkedőbb. Az utóbbi öt évben nem volt ennyire csillogó a téli piros, úgyhogy a kellemes, derített árnyalat mellett szerezz be a bordóig bezárólag legalább négy-ötféle színváltozatot. Hidd el, még az amatőr körmösök se mernének belevágni egy karácsonyi szezonnak egyetlen piros színnel! Figyelj az anyagtípusokra, amelyekkel dolgozol, ha átláthatóbban szereted tárolni a színeidet, csoportosítsd külön a pirosakat, így könnyebb és gyorsabb választást tudsz a vendéged elé tárni.
A hideg és mély tónusú fenyőzöld az idei ünnepi szezon másik sztárja, unokatestvérével, az éjkékkel. A színek glitterrel telített, csodálatos tündöklését egyszerűen nehéz szavakba önteni, inkább használni kell! Tökéletes választás lehet egy karácsony előtti időszakra akár az angolkék, vagy az Atlanti kék telt megjelenése. A magas fény még az ünnepváró időszakot is ünneppé varázsolja, ellenben az új, visszafogott minimál divat szerint ezeket az anyagokat fedhetjük akár matt fedővel is - az eredmény egy arisztokratikus elegancia lesz.
A baritfehér pedig különféle felületkezelő effekt fényporokat, vagy kötött pulcsis mintát, illetve cukorport kér az idén, a felületet tökéletesre megalkotó műkörmös művészeitől.
Idén télen a fényzselék sem elégszenek meg a sajátos, magas fényű megjelenésükkel. Arany vagy ezüst apró kis glitterek teszik izgalmassá az alatta lévő, akár ugyancsak csillámos színeket.

Mert mi műkörmösök tudjuk a legjobban: a ragyogásból soha nem lehet elég. 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom
https://www.imagewell.eu/slot-gacor/https://www.japanenviro.org/slot-gacor/https://adageo.com.br/slot-gacor-maxwin/https://matricula.facmais.edu.br/https://www.imagewell.eu/slot-demo/https://businessadvise.org/slot-demo/https://usbusinessnews.org/slot-demo-gratis/https://www.japanenviro.org/togel-online/