https://www.traditionrolex.com/1

Egy jó fekete titka

2024. április 18. - Andrea, Ilma, Apolló, Aladár napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Divat-trendek rovat cikke

Publikálás: 2009.06.23 - 13:51

Egy jó fekete titka

Néhány éve még szinte elképzelhetetlen volt a fekete szín általános elterjedése a műköröm divatban. Egy ideig csak az úgynevezett "elvont gondolkodású, illetve megjelenésű" vendégek szerették feketére mázoltatni a körmüket, mára azonban minden valamit is magára adó gyártó cégnek szerepel fekete szín a porcelán és műköröm zselé kínálatában.

Fekete műköröm zseléA plasztikus, matt vagy selyemfényű fekete egyszerre elegáns, démoni és gráciás, rockeres vagy csak lázadó…. De mindenképp különleges.

A fekete alapszínekkel kombinálva unalmas is lehet, ha az arányokat elvétjük. Szerepeljen túlsúlyban fekete, maximum 5 százalékban más szín, vagy fordítva, de sosem nagyobb arányban. Fele-fele arányban alapszínekkel közönséges, unalmas képet mutat, csillámos színekkel pedig inkább a fekete legyen kisebb arányban a műköröm kompozícióban.

Igen kis arányban, például kontúrozó színként használva a fekete hangsúlyozza a körömre festett motívumokat. A fekete arannyal vagy ezüsttel fenséges műköröm képet mutat, feltéve, ha az arany nem a giccses, sárgás, bekevert-csillis fajtából való.

Fekete műköröm díszítésCsillámos feketéhez egyáltalán nem párosítsunk semmilyen színt, az önmagában alkalmazva ad csak tökéletes képet.

A fekete és a fehér bármilyen arányban való alkalmazása mozgalmas, kiváló mintákat eredményezhet, kezdve az egyszerű pöttyözéstől a bonyolult röntgen-típusú képhatásoktól.

Bátran felvihetjük a feketét különféle ethno – hatású kompozíciók esetében is, de alapszínnek, háttérszínnek is tökéletes.

Bárhogy is álljunk fekete műköröm zseléhez, porcelánhoz, vagy akril festékhez, legyünk merészek, bevállalósak, s a színpárosítás során hamar kiderülhet, hogy mi is egy jó fekete dizájn titka!

Címkék: műköröm kép

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1