https://www.traditionrolex.com/1

Fusion Gel - Az új szerelem

2024. április 26. - Ervin, Klétusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Anyagkalauz rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2017.12.14 - 14:00

Fusion Gel - Az új szerelem

Emlékszel arra, amikor valamibe belekezdtél, könnyen és jól sikerült végrehajtani azt és különösebb erőfeszítés nélkül értél el sikereket? Nos, pontosan ilyen a Crystal Nails Fusion Gel. Az új anyag összetételénél fogva néhány nap alatt a legnépszerűbb lett műkörmösök és oktatók szerelme.

A Fusion Gel olyan műkörömépítő alapanyag, amiben ötvöződik a zselé könnyen kezelhetősége és reszelhetősége, valamint a porcelán formálhatósága és szilárdsága. Ez az akrilGel olyan, mintha minden anyagból csakis a jótékony tulajdonságok esszenciáját nyerték volna ki és azt alkották volna meg egy új tubusban.

Az első amikor szembetűnik a használat során: nem keletkezik ragacs sem a tubuson, sem az ecseten. Tökéletesen tiszta munkakörülményeket biztosít a szakmeberek számára. Most előkerülhetnek a régen fiókba tett (talán még az OKJ-s vizsgáról megmaradt) aprócska liquid tartók. Mosd ki, töröld tisztára és tegyél bele pipetta segítségével pár csepp Cleansert. A munkádhoz használhatsz beavatott porcelán ecsetet - ezt azonban előtte alaposan mosd át cleanserben, majd törölgesd formára tiszta pormentes papírtörlőn. Akinek kényelmesebb Nero Merlo ecsettel dolgozni, nyugodtan tegye, az ecset kerekített végíve kiváló a Fusion Gel cuticulához való beterítésére.

A második hatalmas meglepetésben akkor lesz részed, amikor érzékeled, hogy ez az anyag nem folyik be a körömsáncokba! Fontos, hogy az ecset, amivel tereled az akrilGelt, ne csucsogjon  a cleansertől, az ecsetet amikor bemártod a kis cleanseres tartóba, utána töröld le papírtörlőn, hozzávetőleges úgy, mint ahogyan tennéd ezt  egy porcelános ecsettel. Az építés során nem szükséges a Base Gel használata, illetve ugyanúgy építhetsz vele meghosszabbítást sablonra, mint zselével vagy porcelánnal, itt csak minimálisan hozzá kell köttetned az anyagot a természetes körömlemes szabadszéli részéhez.  Francia körömnél építs extra vékony meghosszabbítást clearből, hajlítsd ledben 10 másodperc után, UV-ban fél perc után.  Munka közben cleanserezd az ecseted, ha úgy érzed, hogy kissé már ragad az anyag a szőrhöz. A cleansert mindig húzd is le az ecsetedről a paírtörlőn.

A harmadik meglepetésben akkor lesz részed, amikor megtapasztalod, hogy ez az anyag mennyire takarékos. Szinte készre tudod építeni, a C ívvel együtt - igény, illetve teli köröm esteén  esetén egyetlen gombócból - minimális kohéziós ragacsot képez, amit pillanatok alatt le tudsz fixálni. A reszelése könnyed, a felület szinte kéri, hogy kopott reszelővel igazítsd helyre.

A kikötött Cover Pink mosolyvonalát reszeld be hibátlan ívűre egy fa reszelővel, majd alaposan portalanítsd és told mögé a fehéret.  Gyerekjáték lesz az idáig rettegett "csak egy egyszerű franciát kérek" körömépítés is, s mivel nem kerül rá clear anyag, a mosolyvonal definiáltabb és elegánsabb lesz.

A vendégedet kevesebb stressz éri körömépítés során, hiszen a Fusion Gel abszolút nem éget, leggyorsabban led lámpában tudsz majd vele dolgozni. Mehet természetes körömlemezre megerősítésként, húzhatsz rá Gel lakkot, összeépítheted porcelánnal, színes zselével, Royal Gellel. 

Műkörmösként nem lehet rá mást mondani csak ennyit: egyszerűen szerelem.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1