https://www.traditionrolex.com/1

Paraffinos kezelést a kéznek!

2024. április 19. - Emma, Malvin, Zseraldina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Anyagkalauz rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2016.11.11 - 15:29

Paraffinos kezelést a kéznek!

Manapság minden valamit is magára adó műkörmös rendelkezik paraffinos kézápoló géppel.

Manapság minden valamit is magára adó műkörmös rendelkezik paraffinos kézápoló géppel. Ez az elengedhetetlen berendezés kiváló célt szolgál a vendégek alapvető kézápolási szükségletéhez. A készülékekből létezik manuális illetve digitális hőfok szabályzós. Utóbbinál a hőre érzékenyebb bőrű vendégeknél egészen pontosan állíthatjuk be az oldott paraffin hőmérsékletét.

A gépek kezelésével kapcsolatos használati útmutatót mindig olvassuk el, mielőtt beüzemelnénk a gépet. Első alkalommal zúzzuk vagy reszeljük nagyon apróra a megvásárolt paraffin mennyiséget, s a legkisebb hő fokozatra állítva melegítsük fel. Ez akár 3-4 órát is igénybe vehet, de ez alatt a gépet ne hagyjuk őrizetlenül. (Bekapcsolt paraffin gépet sose hagyjunk magára a munkahelyünkön!)

A paraffinos kézápolás menete a következő:

1. Fertőtlenítsük a kéz bőrét és a körmöket széles spektrumú bőrfertőtlenítővel, tartsuk be annak a hatóidejét.

2. Radírozzuk le a bőrről az elhalt hámsejteket Crystal SPA bőrradírral, a művelet végén a felesleges radírmaradványokat töröljük le száraz papírtörlővel, vagy mossa meg a vendég a kezét langyos folyóvíz alatt. (Ez utóbbi praktikusabb.)

3. Kenjük be a vendég kezét mélyápoló Crystal SPA krémmel, majd kérjük meg, hogy mártsa be a kezét a meleg paraffinba és tartsa benne 1-2 másodpercig. Kiemelés után csepegtesse le egy másodperc alatt a lecsurgó paraffint, majd húzzunk a vendég kezére, erre alkalmas nejlon zacskót, arra pedig a kézvédő frottír kesztyűt, vagy csavarjuk frottír törölközőbe. Leszedés 15 perc múlva.

4. Fogjuk a két kezünk közé a vendég zacskós kezét, s egyszerűen húzzuk le róla a paraffint a zacskónál fogva a két tenyerünk között. A felesleges krémet töröljük le papírtörlővel.

A paraffin hosszú kihűlési ideje alkalmassá teszi a mélyápoló krém mélyebbre hatolását, s ezáltal kéz puhább, ápoltabb, kellemesebb érzetű, bársonyos tapintású lesz. Ajánljuk jó szívvel minden vendégünknek. Ne felejtsük el a paraffint a gépből való fogyás esetén utánpótolni.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1