https://www.traditionrolex.com/1

Szeptember: meleg narancs sok barnával

2024. április 23. - Béla, Adalbert napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Anyagkalauz rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2015.09.14 - 12:27

Szeptember: meleg narancs sok barnával

Az idei ősz a természet legszebb színeit ragyogtatja ránk: a meleg és kellemes hatású vörösek, barnák és narancsok a trend meghatározói. A bordók és az oliva zöldek sorakoznak a padlizsán lilák mellé, egyszerűen nem lehet választani a sok gyönyörűség közül.

A vendégeid számára feltétlenül be kell szerezned az új Cashmere CrystaLac színeket, hiszen a finom, visszafogott stílus kedvelői körében valóságos sláger lesz majd mind a négy szín.

Ősz típusú vendégeid a mostani trend színeket maradéktalanul kedvelni fogják. A szőke hajú, világos szemű és világos bőrű, nyár típusú vendégek bizonyára a piros valamelyik változatát kérik majd. A fekete hajú, sötét szemű, tél típusú vendégeknek pedig kifejezetten jól áll az összes élénk szín, a Prismatic CrystaLac színek pedig valósággal nekik lettek megalkotva.

A tavasz típusú hölgyek, akiknek világos a bőrük, a világos kékektől a smaragd zöldig mindent ajánlhatunk. Az örök joker színek között találhatjuk a Royal Gel Marsala árnyalatát, amit szinte kötelező az asztalunkon tartani, hiszen ha nincs semmi jó ötletünk, ez a szín mindig, minden típusú vendégnél beválik.
A klasszikus CrystaLac-okat érdemes őszi trendszínekben összeállított készletekben beszerezni, hiszen így egy gél lakkot ajándékba kapunk a másik három mellé. A rohanós vendégek számára a One Step CrystaLac új narancsos, padlizsán és smaragd trendszíneivel tudsz igazi meglepetést okozni.

Az ősz barnás árnyalatai kézen és lábon is kifejezetten elegáns hatásúak, minden korosztálynak bátran ajánlható, a tinédzserektől akár a legidősebb vendégekig.

 

Ragyogjon minden vendéged körmén egy az őszi trend legfelkapottabb színei közül, kinek-kinek ízlése szerint.

B.E.



 

 

Címkék: szeptember, narancs, barna, crystalac, prismatic

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet
  • CRYSTAL NAILS SZAKÜZLET MISKOLC BELVÁROS
  • NailArena
  • Papa Elite - Eger
  • TOPi Műköröm és Fodrász Szaküzlet
  • Hullám Fodrászcikk Karcag

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1