https://www.traditionrolex.com/1

Önképzés ingyenesen

2024. április 26. - Ervin, Klétusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös tanfolyam rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2016.01.28 - 08:19

Önképzés ingyenesen

A műkörmös szakmád sikerének egyik kulcsa a folyamatos fejlődésben rejlik. Ez az a sikerszakma, ami tőled lesz sikeres, ezért sok múlik a különféle befektetéseiden.

Pontosan kimutatható az, hogy ha egy műkörmös folyamatosan tanul és képzi magát, valamint a legkorszerűbb anyagokkal és eszközökkel dolgozik, naprakész a trendben és empatikus a vendégekkel, akkor az garantáltan sikeres lesz.

Az imént felsorolt négy tényezőből az összes hozzád kapcsolódik, rajtad áll, mit vagy hajlandó befektetni a sikered (és ezáltal elért tartós és kiszámítható jövedelmed) érdekében.

Az önképzés az egyik módja a fejlődésednek. Ezek ingyenes lehetőségek, amik bármelyik műkörmös rendelkezésére áll. Az ingyenes szakmai rendezvények állnak az első helyen a fejlődésed és az önképzésed témakörében. Itt ugyanis személyes kontaktus alapján tudsz tanulni és ezáltal fejlődni, a szakmai újdonságok terén pedig tájékozódni. A rendezvényeken mindig van lehetőség a konzultációs asztaloknál személyesen is feltenni a kérdéseidet, amikre a legjobb szakemberektől kapod meg a választ.

A másik remek lehetőséged az önképzésben az internetes videók tanulmányozása. Ez azonban már kétélű fegyver, ugyanannyit árthatsz vele magadnak, mint amennyit használ. Legyen a netes videóknál az az örök szabály, hogy technikai jellegű bemutatókat csak megbízható forrásból nézz! Erre tökéletesen alkalmas a www.mukorom.tv azaz a műköröm tévé. Ez a forradalmian új csatorna a legpontosabb és legprecízebb technikákat mutatja be, a legmagasabb tudással rendelkező magyar oktatók tolmácsolásában. 

Az önképzés ugyancsak hasznos formája még egy pofon egyszerű dolog: félórás szabadidődben lapozgasd és tanulmányozd a Crystal Nails Nagykatalógust! Ebben számos díszítés lépésről lépésre való bemutatása mellett minden anyag legfontosabb tulajdonsága, felhasználási sorrendje is benne van - így anyagismeretből is naprakész lesz a tudásod. A díszítéseket pedig tipeken begyakorolhatod, s utána máris mehet a vendég körmére az új, nem utolsósorban ingyenesen megtanult minta. Egy dolgot tarts mindig szem előtt: a katalógus szakmai felhasználásra készült, neked, s a többi műkörmösnek. Nem szerencsés a vendégnek kézbe adni, két okból sem. Egyrészt az alapanyagaid ára nem a vendégre tartozik, másrészt, pedig ha a vendéged olyan díszítést kér a körmére, amit eddig még nem gyakoroltál be, esetleg csalódott lesz, hogy nem azt a mintát kapja, amit ő kinézett magának.

Egyszeri minimális befektetéssel végezhetsz díszítő önképzést különböző step by step kiadványok megvásárlásával. Gyakorlatilag szinte egy mini gél lakk áráért kapsz húsz - huszonöt mintát, amit szintén elkezdhetsz a leírás alapján egyesével megcsinálni. Egy-egy mintának akár többször is nekifoghatsz, csakis a kitartásod az, ami meghatározza majd az elért sikereidet.

Ne feledd, ez a szakma gyönyörű, de a sikerhez benne kell lenned a folyamatos változásban. A változatosság pedig - mint tudjuk - mindig gyönyörködtet, s ez esetben sikerre visz Téged is.

B.E.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1