2024. június 15. - Jolán, Vid, Viola napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös tanfolyam rovat cikke

Publikálás: 2014.09.09 - 12:29

URSULA SADKO és IVANA KARDUM TANFOLYAMOK SZEPTEMBER 15-16. – JELENTKEZZ MOST!

A Crystal Nails szakmai rendezvényén, a Körömhajón, meghívott vendégelőadó Ivana Kardum és Ursula Sadko.

Ivana és Ursula a Körömhajó után, szeptember 15-16-án tanfolyamot tart Budapesten, csak egyszeri alkalommal. NE MARADJ LE!

Itt a nagy lehetőség arra, hogy nemzetközi bajnok oktatóktól tanulj és oklevelet szerezz. Ugye jól mutatna a faladon egy új diploma, amely igazolná, hogy külföldi, neves szakemberek által képzed magad?

 

IVANA KARDUM TANFOLYAM – EGYSZERI ALKALOM

SZEPTEMBER 15. HÉTFŐ - SZALONDÍSZÍTÉSEK MIX

Háromdimenziós és síkbeli minták ROYAL GEL és CHROME kombinációjával, illetve az új SUGAR-TECHNIKÁVAL


Menj el Te is, és tanuld meg tőle a látványos, szalonkedvenc díszítéseket, melyek percek alatt elkészíthetők. Sajátítsd el a ChroMe hivatalos technikáját és azt, hogyan készíthetsz segítségével lélegzetelállító síkbeli, és háromdimenziós díszítéseket természetes, és épített körmökre egyaránt. Ivana a színátmenetes körmök rejtelmeibe is bevezet – Royal Gel-lel és ChroMe-val. Emellett bemutatkozik az új Sugar-technika is: izgalmas és impozáns minták csillámpor és színes porcelánpor felhasználásával.


További információ és jelentkezés:
http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukormos-tanfolyam/szalondiszitesek-mix-----haromdimenzios-es-sikbeli-mintak-royal-gel-es-chrome-kombinaciojaval-illetve-az-uj-sugar-technikaval-e143

 

 

URSULA SADKO TANFOLYAM – EGYSZERI ALKALOM

SZEPTEMBER 16. KEDD – INK DESIGN FANTÁZIÁK

Szalonkedvenc díszítések ROYAL GEL-lel és színes zselével

Ursula tanfolyamán egyedülálló mintákat, absztrakt, stilizált és geometriai motívumokat sajátíthatsz el Royal Gel-ekkel, valamint különböző színű transzferfóliákkal. Az olasz díszítő ezüstérmes mintáinak tuti nagy sikere lesz szalonodban: az egyszerű, ugyanakkor vidám díszítésekre vendégeid garantáltan „ráharapnak”.

Jelentkezz még ma!

http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukorom-tanfolyam/csak-egyszer-ink-design-fantaziak-ursula-sadko-val-----szalonkedvenc-diszitesek-royal-gel-lel-es-szines-zselevel--e144

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár