https://www.traditionrolex.com/1

Mit adsz el?

2024. április 24. - György, Fidél, Debóra napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2016.10.12 - 09:00

Mit adsz el?

A műkörmös szakmában elsősorban a szolgáltatásunk eladásából számíthatunk jövedelemre. A bevételünk növelése érdekében azonban érdemes állandó promóciókat tartanunk a vendégeink felé.

Szinte rendszeres többletbevételre tehetünk szert azzal, ha a vendégeinknek a munkánk ápoló szakaszában különféle termékeket ajánlunk fel megvételre.

Konkrétan arra gondolunk, hogy egy otthoni kézápolásos tanács közben bátran ajánljuk a vendégeinknek azokat a termékeket, amikkel mi is dolgozunk. Kézápoló szerek közül a Crystal Nails SPA termékei mind alkalmasak otthoni használatra is. Száraz, repedezett kézbőr esetén kézkrémeket ajánljunk. Minden esetben promotálhatjuk a többféle illatban forgalomban lévő cuticula olajat, amit minden napos használatra kínáljunk a vendégeinknek.

Gyakori kérés lehet a klienseink részéről a körömreszelő, ilyenkor egy 180/180-as (zöld) reszelőt bátran ajánlhatunk otthoni használatra. Gondoljunk a kézápoláson kívül a lábápolásra is, szerepeljen az ajánlataink között különféle lábáztató só, bőrradír vagy esetleg melegítő balzsam.

A géllakkokkal megegyező színű körömlakk szinte kötelező kelléke egy női táskának, így szerezzük be a legnépszerűbb színek lakk-párját, a vendégeink örülni fognak neki.

 

A szolgáltatás árán felül rendszeres plusz jövedelemre tehetünk szert a kiajánlott termékekkel, ezért tartsuk szem előtt ne csak fizikailag, hanem a szemléletünkben is ezeket a kifogástalan minőségű, otthon is jó szolgálatot tevő termékeket.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1