https://www.traditionrolex.com/1

Forró nyári körmözés

2024. április 18. - Andrea, Ilma, Apolló, Aladár napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2016.07.11 - 09:16

Forró nyári körmözés

A tikkasztó meleg akkor is terhelően hat a szervezetünkre, ha egész nap légkondicionált helyiségben dolgozunk. Ne feledkezzünk el a megfelelő hidratációról, s ha jó szolgáltatók vagyunk, a vendégünkről is gondoskodunk.

A dehidratáltság a munkánk során jelentkezhet egyszerű fejfájással, levertséggel, energiátlansággal, de akár keringési zavarokkal, koncentrációs problémákkal, látászavarokkal, sápadtsággal, vagy ellenkezőleg kipirulással. Sok körmös azért nem iszik megfelelő mennyiségű folyadékot a munkaideje alatt, hogy ne kelljen kimennie a mosdóba, s ezzel is félbeszakítania a munkáját. Ezt bátran kijelenthetjük, hogy nagy merénylet a saját szervezetünk ellen! Testalkattól függően napi minimum 2 liter vizet el kell fogyasztanunk, hőség idején fél literrel többet. A kávé vizelethajtó hatású, tehát ha kávézunk, vagy a vendégünket kávéval kínáljuk, feltétlenül víz is kísérje azt.

A forró nyári időszakban különösen jól eshet a vendégünknek egy kis palack ásványvíz, vagy vízadagolóból egy pohár hűvös szomjoltó. Ezzel a gesztussal azt sugalljuk a vendég felé, hogy gondoskodunk róla, fontos nekünk az ő hidratáltsága is.

Ha van benned egy kis kereskedői véna, ajánlhatod neki a Crystal Nails strandtáskát, vagy a Crystal nails reklámajándékai közül ajánlhatsz a vendégednek kisebb hűtőstáskát, strandtáskát, strandlabdát, mini ventillátort, vagy akár egy napellenzőt is a kocsijába. Ezek az apró kis pluszok azok, amik a vendéget melletted tartják, azon felül, hogy kifogástalanul végzed a munkád. A sikered érdekében fontos, hogy ne csak jó körmös, hanem jó hírű szolgáltató is légy.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1