https://www.traditionrolex.com/1

2014 színe – A Ragyogó Orchidea

2024. április 16. - Csongor, Bernadett napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

News, Events rovat cikke

Szerző: mukorom.hu
Publikálás: 2014.02.11 - 09:21

2014 színe – A Ragyogó Orchidea

A lilát lehet szeretni vagy nem szeretni. Az idei év azonban azokat is lilára csábít majd, akik eddig nem is gondolkodtak ebben a színben.

Mivel a 2014-es év színe a Ragyogó Orchidea, egyre több ruha és kiegészítő lesz kapható ezekben az árnyalatokban. Természetesen ez hatással van a körmökre is. Nekünk is divatban kell maradni ahhoz, hogy a vendégeink ne unjanak ránk.



Ez után a kép után máris érezhető, hogy ennyivel nem érhetjük be. A lilának ezernyi árnyalata van, amiből mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. Nagy kedvenceim közé tartoznak a sötét vagy padlizsán lila színek, amik remekül mutatnak egy-egy lila kiegészítővel, legyen az sál vagy táska.

Nálam a világosabb színek kedvelői is megtalálják a kedvükre való árnyalatot, hiszen vannak már babarózsaszínre hajazó lila színek is a margarétán.



Nem árt beszerezni eltérő színmélységű anyagokat, hogy szabadon alkothassunk. Én például szeretem márványozni a sötétebb színeket világosakkal, vagy cukorkaszerűen sávozni a körmökön, de van, hogy csak simán különböző árnyalatú pontokkal díszítek.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1