2024. június 21. - Alajos, Leila napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Nails & Face - ÁSZF

MissNails and Face
International
 
KIEMELKEDŐ DÍJAZÁSÚNEMZETKÖZI STÍLUSVERSENY…
…ahol a győzelem az összhatáson és a csapatmunkán múlik

Make a post-er and post-it! – készíts plakátot, mutasd meg kreativitásod
Légy a csapat kapitánya
 
 
 
Nevezési feltételek
1. A bestnails.com vagy a magyarországi együttműködő partner oldal, a mukorom.hu regisztrált tagja.
2. A kiírásnak megfelelő pályamunka és a kitöltött nevezési lap eljuttatása a nevezési határidőig, a kért formában. (Több pályamunka beadása esetén külön nevezési lap szükséges.)
3. Nevezési díj nincs.
 
A verseny ideje:
Nevezni július 30-tól október 30-ig lehet. Ünnepélyes eredményhirdetés és gála 2013. december 1. Nápoly
Szavazatodat: október 8 és november 3 között adhatod le.
 
A verseny menete, a jelentkezők feladata
1. Minden versenyző csapat maximum két pályaművel nevezhet.
2. A csapat kapitánya a kitöltött jelentkezési lap elküldésével jelzi a szervezők felé részvételi szándékát.
3. A pályázó csatolja a nyers és a kész képet, valamint egy közeli körömfotót és leírja,(maximun 1500 karakterben) , hogy mi inspirálta, valamint az elkészítés folyamatát – mit, mivel, hogyan, mennyi idő alatt készített el, az alkotással mit szeretne kifejezni.
4. Mindennemű díszítőelem, és festési stílus használata megengedett! Illetve a végeredmény módosítása bármilyen digitális technikával megengedett legfeljebb 15%-ban, amennyiben az alapmunka ezáltal nem veszik el.
5. A kijelölt zsűritagok az összbenyomást értékelik, figyelembe véve az egyedi stílust, kreativitást és harmóniát.
6. A zsűrizés, valamint az eredményhirdetés a nevezési határidő lejárta után egy hónapon belül történik, amelyről a weboldalon, illetve hírlevélben és/ vagy e-mailben értesítjük a résztvevőket.
 
Versenymunka értékelése
Azokat a képeket, amelyek továbbjutottak a közönségszavazatok alapján, neves és hiteles szépségipari szakemberekből álló nemzetközi zsűri fogja értékelni a következő paraméterek alapján:
A. Ötletesség (1-10)
B. Kidolgozottság/szakmai színvonal (1-10)
C. Harmónia és összkép a körömhöz igazítva (1-10)
D.: megjelenítés -Arc és kéz. (1-10)
 
Arról, hogy a beérkezett versenymunkák közül kik jutnak a döntőbe, a50%-ban a közönség dönt. Egy pályázatra csak egy szavazat adható. Szavazni, több munkára is lehet.
 
Beküldési feltételek
• A képeket digitális formában, 3-10 MB közötti nagyságban, minimum 300 DPI minőségben a bestnails.com vagy, a mukorom.hu oldalra kell feltölteni.
• A képen látszania kell egy arcnak és egy kéznek, ez utóbbinak jól kivehetően a köröm díszítéssel együtt. A díszítés készülhet, akár a körömbe építve, akár a felületre. Bármilyen technikával.
•  A beküldött fotó nem tartalmazhatja semmilyen termékreklámot, logót vagy a készítők nevét – a kép egyetlen pontján sem.
• A fénykép feltöltésével a versenyző a verseny szabályait elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy adatait (név, település) a verseny szervezője az eredményhirdetéskor megjelenítse, illetve a pályamunkát a jövőben reklámtevékenységhez felhasználja.
• A pályamunka hitelességét a pályázó szakmai felelősségére bízzuk.
• A pályamunka legyen éles, jól kivehető, azaz műtermi minőségű!
 
A győzelemhez elengedhetetlen:
1.      A versenymunka népszerűsítése,
Szerezz minél több szavazatot a külföldről a bestnails.com/ belföldről a mukorom.hu oldalon (Buzdítsd ismerőseidet szavazásra a Facebook oldaladon is)
2) Minőségi munka
2) Egyedi stílusérzék
 
Díjazás:
1.      hely 10.000 dollár körmös 1000 dollár modell 1000 dollár smink/stylist
2.      hely 4.000 dollár körmös 500 dollár modell 500 dollár smink/stylist
3.      hely 2.500 dollár körmös 250 dollár modell 250 dollár smink/stylist
 
A nyeremények értéke bruttó összeg és USA dollárban értendő.
 
Díjátadó gála és fantasztikus utazás Olaszországba, az első helyezett csapatnak, valamint a második és harmadik helyezett körmösnek.
 
Technikai információk:
 
Bárki bármikor szavazhat a versenymunkára. Viszont egy versenymunkára mindenkinek egyszer lehet szavazni, de több munkára is leadható egy-egy szavazat.
További információ megadására kérhetjük a felhasználót az első kép feltöltése után.
A pályázó lehet 18 év alatti személy. Amennyiben a nyertes 18 év alatti, szülő vagy gondviselő engedélyével veheti csak át a díjat, valamint utazhat.
A pályázatban a szervező vállalat alkalmazottain, megbízottain és tanácsadóin, továbbá ezek családtagjain kívül bárki részt vehet.
A nyertes pályamű címlapra kerül. A szervező fenntartja a jogot, hogy a nyertes nevét nyilvánosságra hozza, képeit megjelentesse és minden más a nyertessel kapcsolatos információt közöljön.
A szervezőfenntartja magának a jogot, hogy a jelenlegi zárt verseny feltételeit bármikor megváltoztathatja, a verseny lezárását megelőző napon esetlegesen törölheti, még ha nem is volt valós indoka, a megfelelő felkészüléshez kommunikálnia kell az új szabályokat, feltételeket, vagy az esetben a verseny végleges törlését. A szervező nem vállal felelősséget a verseny alatt előforduló esetleges technikai, telefonos vagy számítógépes hibákért, vagy bármilyen más felróható körülményért, amely a jelen promóció fejlesztését és az abban való részvételt érintheti.
 

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár