2020. szeptember 27. - Adalbert, Vince napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adatvédelmi szabályzat

Jelen szabályzat a mukorom.hu portál használatának feltételeit, a Felhasználók adatvédelmének irányelveit tartalmazza.

A mukorom.hu portál regisztrációhoz kötött funkcióit a portál felületén regisztrált 16 éven felüli természetes személyek használhatják (Felhasználók). A regisztrációhoz nem kötött szolgáltatásokat bárki használhatja megkötés nélkül.

A mukorom.hu portálon a Felhasználó által a regisztráció, képfeltöltés és a honlap használata során egyéb módon megadott adatok kezelője az Elite Cosmetix Kft. (továbbiakban: Adatkezelő).

Felhasználó az űrlapok kitöltésével, illetve tartalmak feltöltésével kifejezett hozzájárulását adja, hogy azokat az Adatkezelő jelen szabályzatban meghatározott módon tárolja és felhasználja.

Felhasználó felelős az általa megadott adatok, a feltöltött tartalom jogszabályoknak megfelelőségéért, a szerzői jogok betartásáért. Adatkezelő az ezen szabályoknak nem megfelelő tartalmat külön kérésre eltávolítja, illetve az oldal profiljába nem illő, az egyes menüpontok előírásait megsértő tartalmakat úgyszintén eltávolíthatja. Adatkezelő a Felhasználó által feltöltött tartalmakért nem tehető felelőssé.

Adatkezelő a Felhasználó által megadott adatokat a mukorom.hu oldal működtetéséhez, a mukorom.hu oldal és Felhasználó népszerűsítéséhez, valamint saját marketing céljaira (pl. hírlevél küldés) használhatja fel. A mukorom.hu oldal működési metodikájához tartozik, hogy az oldalon megjelennek a Felhasználó adatai, elősegítendő a potenciális vendégek kapcsolatfelvételének lehetőségét. Ugyanezt a célt szolgálja a Felhasználó adatainak kapcsolódó honlap oldalakon, illetve a Facebookon történő megjelenítése. Felhasználó saját adatainak megadásával kifejezett hozzájárulását adja ehhez a széleskörű nyilvánossághoz.

Felhasználó a regisztrációt követően a "Facebook engedélyezés" linkre kattintva engedélyezheti a mukorom.hu rendszer hozzáférését  saját Facebook felületéhez a Facebook játékoknál már megszokott módon. Ez teszi lehetővé például, hogy Felhasználó a mukorom.hu-ra feltöltött képeit  egy gombnyomásra megjelenítse saját Facebook fotoalbumában is, hogy népszerű műkörmös képei megjelenhessenek saját Facebook üzenőfalán, vagy a helyesen megfejtett Műkörmös Játékról egy értesítés látsszon az üzenőfalon. A csatlakozás opcionális és önkéntes, nem előfeltétele más mukorom.hu funkciók igénybe vételének.

Adatkezelő a Felhasználó adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha az a szolgáltatások teljesítésekor Adatkezelő alvállalkozójaként működik együtt. Például a hűségpontokért vásárolt termékek kiszállítója.

Felhasználó az általa megadott adatokat saját maga módosíthatja, törölheti a rendelkezésre bocsátott adminisztrációs felületen, illetve kérheti azok törlését az info@mukorom.hu email címen. Hírlevél esetében lehetőség van a hírlevélről történő leiratkozásra, az annak végén található „Leiratkozom” linkre kattintással. A Facebook adatkapcsolatot Felhasználó saját Facebook fiókjába belépve szüntetheti meg.

Műkörmös Játék
A játékok szervezője az Elite Cosmetix Kft. A mukorom.hu felületén meghirdetett játékokban minden regisztrált Felhasználó részt vehet, nem vehetnek részt azonban az Elite Cosmetix Kft. munkatársai és azok közeli hozzátartozói. A helyes megfejtést beküldők között sorsolással kerül kiválasztásra a játék nyertese. A nyertes email üzenetben kap értesítést és neve megjelenítésre kerül a játék adatlapján. A nyeremény  átvehető személyesen a 1085 Budapest, József krt. 44. alatt, illetve az átvétel egyéb lehetséges módjáról a kiértesítő emailban adunk tájékoztatást. Az át nem vett nyeremény nem kerül ismételten kisorsolásra.

Felhasználó adatainak kezelése megfelel a 1992. évi LXIII törvény előírásainak.

A mukorom.hu szolgáltatásainak igénybe vétele önkéntes és ingyenes. Spam esetén a Felhasználót az Adatkezelő a rendszer használatától eltilthatja. Nem megengedett tartalom a portál profiljától eltérő tartalom megjelenítése, műkörmös márkák reklámozása (akár bújtatott módon is), műkörmös márkák, műkörmös kollégák, mások által feltöltött munkák, hozzászólások becsmérlése, rossz hangulat keltése. Kérjük a pozitív, segítő szándékú megnyilvánulásokat.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-62200/2013.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár