2018. június 20. - Rafael, Dina napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm kedvcsináló rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2011.03.30 - 11:52

Tavasztól őszig: esküvői körmök!

Ma az esküvői ruhák tervezői minden stílusban és a színben kínálják a gyönyörűbbnél gyönyörűbb menyasszonyi ruhákat: a klasszikus fehér és világos zöld, halvány rózsaszín vagy pasztellkék a legtrendibb. Az igazán különlegesre vágyók öltözhetnek tetőtől talpig karmazsinvörös vagy lilássszürke ruhába is, a minimál designtól a szinte vagyonokat érő ruhakölteményig bezárólag.

 

Tehát mostantól ne lepődjön meg egy műkörmös se, ha a menyasszonyi ruhához sötétzöld vagy éppen hosszú bordó körmöket kér a menyasszony. Sosem volt ilyen fontos talán még az esküvői nail art, mint most. A körmök esetében szinte már elvétve sem látni egyszerű francia kivitelezést, ugyanis a nagy napon  megannyi fotó készül majd a kézről, amely a csodák és a szerelem gyűrűjét viseli. Nem mindegy tehát, hogy mutat a menyasszony keze és körmei!

Mivel igen kevés a tökéletes kéz és modell hosszúságú szabályos körömágy, ezért a menyasszonyt rendeljük be a szalonunkba egy előzetes felmérésre jóval a körömépítés előtt. A kéz könynen lehet, hogy mélyrehatoló, paraffinos ápolásért kiállt, s a részletes design tervek is pontosítást igényelnek. Ha lehetséges, kérjünk a ruháról, kesztyűről, egyéb ékszerekről néhány fotót. Ez segít majd a körmök megtervezéséhez.

Lemásolhatjuk a ruha esetleges jellegzetes csipkéjét, vagy a virágait. A színeknél pontosan keverjük ki az adott ruha színéhez passzoló körömszínt, legyen az zseléből vagy porcelánból. Válasszuk ki a Swarovskikat, vagy szórógyöngyöket, s készítsünk néhány próba tervet ezekből tipre.

 A kész tervek után ne feledkezzünk meg a vőlegény kezéről és körmeiről sem: hiszen az ő körmei is hibátlanok kell, hogy legyenek! Nincs annál lehangolóbb fotó, amin egy gyönyörűen kidolgozott műkörmös menyasszonyi kezet egy rágott körmű vőlegény kéz fog! 

A csodálatosan megtervezett, aprólékosan kidolgozott menyasszony körmök méginkább hangsúlyozzák a romantikus menyasszony összképét élete fő napján. Mindazonáltal, a nail art díszítő elemeinél gondoljunk arra is, hogy a m,enyasszony feltehetőleg ezekkel fog elutazni a nászútra is. Egy letört műköröm vagy lecsorbult dísz tönkreteheti a nászutat is. Ha szükséges, az utazás miatt rendeljük vissza a vendégünket, s tegyük viselhetővé a menyasszonyi körmöket a nászút idejére is.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E HETI NYEREMÉNYJÁTÉKUNK: BABY BOOMER KÖRMÖK PORCELÁNBÓL

Játssz velünk március 6-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy 17g-os Slower-Soft White porcelán port.

Sorsolás időpontja: 2016-03-06

Játszom