https://www.traditionrolex.com/1

Télen ne csak pirosat!

2024. április 20. - Tivadar, Tihamér, Töhötöm napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Divat-trendek rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2014.11.07 - 12:26

Télen ne csak pirosat!

A műkörmös szalonokban, asztaloknál a karácsonyi szezon legkelendőbb színe minden kétséget kizáróan a piros szín, legyen az matt, gyöngyház vagy csillámos változatban. Mindemellett az idei tél divatszínei az ünnepi időszakra az arany, az ezüst, a kék és a fehér legkülönfélébb hologrammos keverékei.

Nem egyszerű azonban ezeket a színeket úgy alkalmazni, hogy az ne tűnjön olcsó hatásúnak, vagy giccsesnek. Egyet viszont ne felejtsünk el a nagy téli körömszínezésben: az, hogy a vendégünknek milyen színű lesz a körme, s azon milyen díszítés lesz, mindig a vendég dönti el. Mi befolyásolhatjuk ebben, tapintatosan terelgethetjük az ízlését, de a végső szó mindig a vendégé. Így kizártuk azt, hogy a vendég a következő mondattal megjelenik nálunk két nap múlva "Mégsem tetszik a körmöm színe, cseréld ki garanciában!"

Visszatérve a színekre, tudhatjuk azt, hogy a színkomponálásnál figyelembe kell vennünk azt, hogy a vendégünk milyen évszak típusba tartozik. A tél típusúak bátran viselhetnek tiszta színeket, nekik jól áll a hideg kék, ám egy ősz típusú hölgynek a meleg barna szemeihez válasszunk inkább liláskéket. Az örök divatú fehér végű franciát is megbolondíthatjuk tört fehérrel, vagy például a nyár típusú vendégek esetében bátran választhatunk csillámos fehéret is.

De mi a helyzet a z úgynevezett telibe húzott csillámos körmökkel? Divat vagy giccs? Nos, inkább az előbbi. De azt, hogy mi a giccs kategória, mindig a vendég mondja meg, az ő körmét illetően csakis az ő ízlése a mérvadó.

Akinél lehet, bátran alkalmazzuk a hatalmas divatként viselt burgundit, a sangria bordót vagy akár a fenyő zöldet is. Az ünnepekre, különösen a szilveszteri party szezonra pedig bátran párosítsuk idén az aranyat az ezüsttel, kétharmad - egyharmad arányban. Csillogjon minden, ragyonjanak a vörös csillámos körmök és az ünnepi hangulat garantált.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1