https://www.traditionrolex.com/1

Körömhöz a rúzst

2024. április 26. - Ervin, Klétusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Divat-trendek rovat cikke

Publikálás: 2014.09.17 - 11:31

Körömhöz a rúzst

Gyakran előfordul velünk, hogy sminkelés alkalmával a szemeinket hangsúlyozzuk, az ajkunkat pedig elfelejtjük. Mintha kicsit félnénk tőle. Pedig egy jól megválasztott rúzs minden nőn remekül mutat. Íme három, tuti őszi divatárnyalat, melyeket ÚJ! CrystaLac, színes zselé és Royal Gel színeinkkel párosítottuk.

Érzéki és nőies, akárcsak a vendéged. Vedd rá, hogy bátran használja ezt a színt! Ez a merész és vad árnyalat, szinte azonnal az ajkakra tereli a figyelmet. Cicaszemek, Sangria színű rúzs és zselé... Így a vendéged  azonnal indulhat is az éjszakába!

A természetes és visszafogott lila árnyalat éppen olyan jól passzol egy színházi előadáshoz, mint egy csajos shoppingoláshoz. Bátran hordhatja vendéged a dolgos hétköznapokon, vagy a hétvégi partira. A romantikus őszi make up mellé CrystaLac-ot javasolj vendégednek! Hidd el, imádni fogja! 

Klasszikus, szexis és mégis elegáns. Egy piros rúzs a vagány, kicsit rockosabb szereléssel dögös megjelenést sugároz, ugyanakkor például egy szolíd fekete miniruhát is hihetetlenül elegánssá tesz. Minden alkalomra tökéletes, igazi jolly joker szín!

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1