https://www.traditionrolex.com/1

Őszi trend színek: konyak és sangria

2024. április 26. - Ervin, Klétusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Divat-trendek rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2014.09.03 - 08:22

Őszi trend színek: konyak, sangria és méregzöld

A divatirányzat szezonálisan meghatározó színeit a Pantone Nemzetközi Színtrend Meghatározó Szervezet kiajánlása alapján alkalmazza minden olyan divatot diktáló cég, ami színekkel és formákkal dolgozik. A Pantone meghatározó színeivel manipulál a legtöbb lakberendező gyártó cég, a divat tervezők, valamint jelentős szerepet tölt be a műköröm iparban is.

Ez alapján a 2014-es ősz meghatározó színei többek között a konyak,  a sangria, valamint a méreg zöld árnyalatok. Ezek alapvetően ugyanúgy a természet ihlette színek, mint a nyári color trend orchidea lilája. 

A SANGRIA egy Spanyolországból származó, bor alapú üdítőital. Az őszi divatszüret alkalmából, a borospincék között garázdálkodva, finomabbnál finomabb színekre bukkanhatunk, melyek vérpezsdítő hatásuk lévén nemcsak a körmeinket vadítják meg. A piros színek lobbanékonysága még izgatóbb, ha megfelelő kiegészítőkkel hordjuk: fekete, barna és arany cipő, táska vagy öv egyaránt hatásos kombináció lehet.

A COGNAC a szőlőbor lepárlásával készülő brandy leghíresebb fajtája. Színe a 2014/2015 őszi-téli szezonjának egyik legmeghatározóbb divatárnyalata. A legnagyobb olasz és francia divatházak választása – és vendégedé is, amennyiben természetesség visszafogottság jellemzi.

A MÉREGZÖLD elnevezés abból adódik, hogy a zöld festék alapanyaga sokáig a mérgező arzén volt. Legalább A vendégeink körmén hozzuk vissza kicsit a természet színét, ha már a fák elvesztették gyönyörű lombkoronájukat, a fű elsárgult, és az ezernyi színben pompázó virágok már téli álmukat alusszák.

Az aranyló ősz csodálatos barnái, vörösei mindig sikert aratnak a  műkörmösök körében, de mi a helyzet azokkal a vendégekkel, akik bár trendkövetőek, de mégis ragaszkodnak a kis franciájukhoz?

Hogyan lehet trendivé varázsolni egy minimál stílusú körmöt?

Egyszerűen.

Először is a legfontosabb, hogy egy jó műkörmös legyen naprakészen tájékozott a szezonális trendszínekből. Ha tudja, mit diktál a világ divatja, akkor méltán mondhatja a vendégének az újonnan beszerzett színekből: "Nézd, ezek itt az idei év legdivatosabb őszi színei!" Egy-egy gyűrűsujjra felvitt trendi francia szabadszél szín, vagy esetleg  a francia körmök közé egy teljes színre festett köröm azonnal megbontja, trendivé varázsolja az amúgy megszokott francia körmöket is. színes zselék, Royal Gél és CrystaLac - legyen minden anyagtípusból néhány trend szín a fiókodban, ugyanis, hidd el, a vendégek ugyanúgy tudják mik a divatos árnyalatok, mint ahogy te magad tájékozódhatsz a szezon legnagyobb trend alkotó rendezvényén, az ingyenesen látogatható Körömhajón, szeptember 14-én.

Részletekért kattints IDE!

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1