https://www.traditionrolex.com/1

Tavaszi stílusfrissítés a körmösvilágban

2024. április 26. - Ervin, Klétusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Divat-trendek rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2014.04.06 - 16:55

Tavaszi stílusfrissítés a körmösvilágban

A műköröm alapanyagokat gyártó és forgalmazó cégek polcaira máris kikerültek az új, tavaszi trend szerinti legfrissebb színösszeállítások, illetve az új fejlesztésű anyagok. Ezek gyakorta nem csupán új színtónusok, hanem az eddigi megszokott anyagoktól merőben eltérőek is.

 

Minden műkörmös számára fontos, hogy tisztában legyen az új szezonalitásokkal. A vendégek ugyanis értékelik, ha a szolgáltatójuk a számukra a legfrisebb trend szerinti szolgáltatást nyújtja. Ezért érdemes figyelni a kiküldött hírleveleket, elmenni ingyenes bemutatókra, szakmai rendezvényekre. Ezeken a szakkiállításokon, szemináriumokon ugyanis első kézből, magától a gyártótól és/vagy forgalmazótól kaphatunk információt az új anyagok használatával kapcsolatban. Ezektől a felhasználási szabályoktól azonban sosem szabad eltérni. Az anyagféleségek különbözősége, a gyártási folyamat eltérősége miatt az összes anyag más és más felhasználási módszert kíván. Nem alkalmazható ugyanaz a technológia az építő zselénél, mint a gél lakknál, vagy a CroMe lakknál. Minden egyes anyagfajtának megvan a megfelelő felhasználási protokollja, amit csakis a gyártótól vagy forgalmazótól szabad megtanulni. Szóbeszéd vagy internetes portálokon való bejegyzések alapján ne barkácsoljunk a vendég körmén, hanem kérdezzünk meg szakoktatót vagy menjünk el ingyenes szakmai konzultációra az érintett anyaggal kapcsolatban. Ha erre nincs lehetőségünk, akkor tájékozódhatunk a vásárlás helyén is, vagy közvetlenül a futárnál is. Az alapos és elmélyült szaktudás kifogástalan gyakorlati alkalmazása megbecsült és kitűnő szakembereket eredményez.

Alkalmazzunk bátran új anyagokat, merítsünk ihletet az idei tavaszi trend orchidea színéből. Zseléből, porcelánból és CrystaLacból számtalan ilyen szín található. Ez a szín jól alkalmazható sportos vagy elegánsabb stílushoz, valamint francia végként is kellemes összhatást eredményez. A legújabb őrület a CroMe króm hatású CrystaLac illetve a Tiger Eye különleges fényhatűsú CrystaLac. A két új anyag olyannyira népszerű, hogy már a vendégek is ismerik, attól függetlenül, hogy valamennyire is eligazodnának a műkörömiparban. Használjuk őket bátran, a kellő felhasználási ismeretek birtokában. Egy bizonyos, a siker ezekkel az anyagokkal idén tavasszal garantált. B.E.

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom

https://www.traditionrolex.com/1