https://www.traditionrolex.com/1

Január: tervek, stratégiák

2024. április 26. - Ervin, Klétusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörmös tanfolyam rovat cikke

Szerző: Berki Erika
Publikálás: 2015.01.08 - 08:30

Január: tervek, stratégiák

Az év eleji néhány nap, egy-két hét pontosan elegendő arra, hogy szabadidődben megtervezd akár az egész évedet. Fontos, hogy a céljaid legyenek reálisak, elérhetőek, fokozatosak, és stratégiailag jól megalapozottak.

Az első szempont a szakmai terveid között legyen a fejlődés. Enélkül ugyanis egy rövid ideig stagnálsz majd, talán még vendégeket sem veszítesz, de körülbelül fél év után az újak, a képzettek elhúznak melletted és a lemaradást igen nehéz lesz behozni majd.

Először is tájékozódj az interneten, hol, mikor milyen továbbképzések lesznek. Nyomtasd ki, jelöld be rajta a kedvenc oktatóidat, s ne felejtkezz el idejében jelentkezni is ezekre. Egy magára valamit is adó műkörmös félévente elmegy egy tudásfrissítő technikai képzésre, ami mindenképp a hasznára válik majd a szalonmunkában. Légy te is igényes a technikai tudásoddal kapcsolatosan, hiszen ez alapozza meg a vendégköröd. Ne feledd, ebben a szakmában évente jönnek ki új anyagok, amikkel nem árt, ha megismerkedsz, s a te érdekedben megtanulsz velük helyesen dolgozni.

Díszítő képzések tekintetében olyan széles a kínálat, hogy valójában csak a te stílusodhoz leginkább passzoló tanfolyamot kell csak kiválasztanod. Van kedvenc oktatód? Nosza, írj neki egy üzenetet, kérdezz rá, hogy hol lesz a lakóhelyedhez legközelebb eső továbképzése.

Ha megvagy a szakmával, akkor feltétlen tervezd mega  jövő évi marketingedet, gondold át milyen akcióid lesznek, mikor és milyen feltételekkel adsz kedvezményt. Ezt feltétlen mondd el a vendégeidnek is, rögtön januárban, hogy tudják ők is, számítasz rájuk és hajlandó vagy a hűségüket honorálni.

A január a legjobb időszak a terveid megfogalmazására, az év többi hónapjában pedig keményen és felelősségteljesen dolgozz is ezért. 

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1