https://www.traditionrolex.com/1

I. GYŐRI REDNAILS KUPA

2024. április 26. - Ervin, Klétusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Hírek, események rovat cikke

Publikálás: 2015.03.09 - 13:53

I. GYŐRI REDNAILS KUPA

Verseny célja: Azoknak a szakembereknek a segítése, akik szeretnék megmérettetni magukat és tudásukat. Felkészüljenek egy következő országos versenyre. A verseny alatt szakmai előadásokkal várunk minden látogatót.

Ideje: 2015. április 25. 9.00-18.00

Helye: ETOPARK 9027 Győr, Nagysándor J. U. 31.

Regisztráció időpontja: 8.30 óra

Verseny kezdete: 9.00 óra


Részvételi feltétel:

Végzettség idejétől függetlenül bárki indulhat a versenyen, aki OKJ-s szakképzettséggel rendelkezik.

Két kategóriában indulhatnak a versenyzők.

Kezdő kategóriában indulhat, aki 2 évnél nem régebbi bizonyítvánnyal rendelkezik. Profi kategóriában azok, akik a nevezés időpontjában 2 évnél régebbi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

 

Nevezési díj: 8.000 Ft/kategória

A nevezési díjat a Raiffeisen Bank 12096736-01328399-00100000 számlaszámra kérjük elutalni. Kérjük feltüntetni: a versenyző nevét, verseny típusát és a kategóriát. A regisztráció a befizetett nevezési díj beérkezésével válik érvényessé.

Amennyiben a versenyző nem indul el a versenyen, a szervezőknek nincs módjukban visszafizetni a nevezési díjat.

 

Nevezési határidő: 2015. április 18.

Nevezni lehet: személyesen vagy e-mailben

Nevezési lapot kell kitölteni, ezen jelölni, hogy milyen kategóriában indul a versenyző. OKJ-s bizonyítványának másolatát csatolni kell. Nevezési lap letölthető: www.rednails.hu oldalról. Bővebb információ: Pintér Erikánál 0670/6191307 telefonszámon vagy a rednailsakademia3@gmail.com e-mail címen.

 

Versenydíjak:

I. –III. helyezett: kupa oklevéllel

 

Általános szabályok:

Az építés mindkét kézen gondosan történjen, alulról a körömágy-hosszabbító anyag látható legyen. Az egyik kezet pirosra kell lakkozni, a másikat fényzselével kell befejezni.

A lakkozott kézen a fényzselé használata tilos. A piros lakkot a versenyzőnek kell hozni.

A lakk nem lehet csillámos.

Feladat: kocka formájú szalonköröm építése körömágy-hosszabbítással.

A versenyző felelőssége a megfelelő modellválasztás, amennyiben valamilyen sérülés van a modell kezén, pontlevonással jár. A modell kezén, csuklóján nem viselhet ékszert, tetoválást, egyéb ismertetőjelet. A versenyzők nem érhetnek a modellekhez, az eligazítás kezdetétől, illetve a versenyidő lejárata után. A versenyzők és a modellek nem hagyhatják el a versenyterületet a rendezők engedélye nélkül.

A mobiltelefonokat ki kell kapcsolni a verseny teljes idejére és a modellnek a zsűrizés idejére. A modell egyszínű fehér pólót viseljen. A versenyző egyszínű fekete pólót viseljen.

A versenyhez szükséges minden felszerelésről – például asztali lámpa, uv lámpa, hosszabbító - a versenyző maga gondoskodik.

Versenykiírás:

Egy teljes szett megépítése technikailag tökéletesen, kocka formában és szalonhosszban, körömágy-hosszabbítással. A modell természetes körömmel érkezzen, az előkészítés a helyszínen is elvégezhető, de az előkészítéshez előkészítő folyadékot nem lehet feltenni.

A zsűri a verseny előtt ellenőrzi a modell kezét – nincs-e rajta anyag maradvány, nem dolgozott-e előre a versenyző. Ezek be nem tartása kizárást von maga után. A versenykörömnél a szabadszél építését hófehér építő zseléből kell megépíteni, festő vagy díszítő fehér zselé használata tilos. A körömágy-hosszabbítást körömágy-hosszabbító anyaggal kell elvégezni mindkét kézen. Mindkét kézen tökéletes szabadszél kialakítása a feladat. A mosolyvonal szalonkivitelben legyen. A hossz egy 3/2 arányú meghosszabbítás legyen, a hátsó bőrredő legmagasabb pontja és a mosolyvonal legmélyebb pontja közötti távolság felével kell meghosszabbítani a körmöket. Kizárólag épített technika alkalmazható, tip kizárva. A hosszanti és keresztirányú C-ív statikailag a megfelelő helyre kerüljön, minden körömnél ugyanott legyen. Az elkészített köröm hajlított és egyforma legyen. A párhuzam hibátlan, szemből és oldalról nézetből nem lóg. Az él vastagság maximum névjegykártya vastagságú lehet. csiszológép használata tilos. bőrolaj használata megengedett, de nem maradhat nyoma. A zsűri pontozza az egyformaságot.

 

Versenyidő: kezdő kategória 3 óra, profi kategória 2,5 óra

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Műköröm szaküzletek

Műköröm szaküzlet

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1