2023. március 25. - Irén, Írisz, Lúcia napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Publikálás: 2012.06.14 - 11:16

KÖRÖMSZALON KERESŐ

Egy ingyenes telefonos alkalmazás, hogy megtaláld a hozzád legközelebb lévő műkörmös szalont.

Itt a nyár! Meleg van, pezseg az élet, középpontban van a buli, a nyaralás! Színkavalkád tombol a kezeken és a lábakon, melyben az izgalmas, vakító és bevállalós neon színek dominálnak. Szolidabb vagy? A natúr színeket kedveled? Egy profi körmös minden körömálmodat teljesíteni tudja! Bármit: a kis kocka franciától az extrém stiletto-n át a kecses orosz manduláig. Neked csak a stílust, színt és a díszítést kell kitalálnod és bejelentkezni a legközelebbi körmöshöz.

Hogyan találod meg? A válasz egyszerű: A KÖRÖMSZALON KERESŐ-vel! Nem kell bebarangolnod az egész kerületet vagy körbetelefonálnod az összes barátnődet! Ha okostelefonod van, akkor magát a megoldást tartod a kezedben, ugyanis a KÖRÖMSZALON KERESŐ egy telefonalkalmazás, ami abban segít, hogy megtaláld a hozzád legközelebb fekvő szalont. Hogyan működik?

A KÖRÖMSZALON KERESŐ ingyenes alkalmazás, mely néhány koppintás után letölthető. Ha Iphone-od van, az App Store-ból, ha Androidos telefonod van, akkor a Play Áruházból. Elég beírnod a műkörmös, a körömszalon kereső vagy körömszalon szavakat. Miután megtaláltad a KÖRÖMSZALON KERESŐ-t, „kattints” ikonjára és töltsd le.

Letöltés után nyisd meg, ekkor a következő fog történni: meghatározza helyedet és máris mutatja a hozzád legközelebb fekvő szalont, de listanézet alapján is választhatsz közülük. Nyomd meg a képernyőn a szalont jelző kéz ikont és máris láthatod annak minden szolgáltatását. Láthatod az ott dolgozó körmösök referencia munkáit, a körmös nevét, szalonjának címét, összes elérhetőségét és honapjának címét is! Egy koppintás és máris felveheted vele a kapcsolatot: írhatsz sms-t vagy e-mailt is neki, de fel is hívhatod. Kedvenc körmösödet egy „gombnyomással” hozzáadhatod a kedvencekhez, és legközelebb már keresned sem kell!

Ugye, milyen egyszerű? Töltsd le és próbáld ki most!


Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom
https://www.imagewell.eu/slot-gacor/https://www.japanenviro.org/slot-gacor/https://adageo.com.br/slot-gacor-maxwin/https://matricula.facmais.edu.br/https://www.imagewell.eu/slot-demo/https://businessadvise.org/slot-demo/https://usbusinessnews.org/slot-demo-gratis/https://www.japanenviro.org/togel-online/