2024. május 11. - Ferenc napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Szerző: Fehér Debóra
Publikálás: 2014.11.25 - 13:27

Elite Körömszalon bemutatkozás: Németh Anita, Tiszaújváros, Sara Beauty Salon

Azzal foglalkozom, amiben örömömet lelem...

Anita 2003 óta foglalkozik műkörömépítéssel, manikűrrel és pedikűrrel. 2013-ban nyitotta meg saját szalonját – a Sara Beauty Salon-t Tiszaújvárosban, melyet kislányáról, Sáráról nevezett el.

„Elégedettséggel tölt el minden nap, munkába menet az, hogy azzal foglalkozom, amiben örömömet lelem. ”

Anita szeret alkotni, csodaszépen dekorált körmökkel megörvendeztetni vendégeit, mivel a műkörmös mesterségben a díszítő munkafázist kedveli a legjobban. Nyitott az újdonságokra – úgy gondolja, azzal, hogy mindig követi a legújabb trendeket, beszerzi az újdonságokat, hozzásegíti a magas minőség szinten tartásához. A trendkövetést egyúttal vendégei is igénylik: szeretik, ha a legfrissebb divat jegyében készülnek körmeik.

 

Anita és a Crystal Nails

„12 éves munkatapasztalat a referenciám arra vonatkozóan, hogy bárki rám bízhatja magát, lábápolás-, kézápolás- és műkörömépítés tekintetében. Mindent megteszek annak érdekében, hogy vendégeimnek a legjobb szolgáltatást nyújtsam. Azért, hogy folyamatosan megújuljak, ismerjem a trendeket, rendszeresen elvégzek egy-egy Crystal nails profi továbbképzést. ”

Anita a képzéseket nemcsak a fejlődés szempontjából tartja fontosnak, hanem azért is, mert általuk megismerheti az országban lévő műkörmös kollégákat, kapcsolatokat teremthet, és barátságokat alakíthat ki.

Szabadidejében...

Anita kiegyensúlyozott és boldog életet él párjával és 2 gyermekével Sajószögeden. Minden szabadidejét gyermekeivel tölti – imádnak kirándulni, utazni és kézműveskedni együtt.

 

Anita gyönyörű műkörmös munkáit ITT találod. 

 

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom