2024. május 8. - Mihály, Győző napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

A körömszalonokról rovat cikke

Publikálás: 2014.09.30 - 13:36

Elite Körömszalon Bemutatkozás – Dobiné Sipos Pálma, Orosháza

 

„A legnagyobb siker mindig az, ha adhatok nektek valamit, ami szebbé teszi a napjaitokat.”

 

Pálma főiskolás korában kezdett el érdeklődni a műkörmös szakma iránt, így diákévei alatt kitanulta a mesterséget, azóta a körmözés „szerelmese”!

Nem sokkal az után, hogy elkezdett önállóan dolgozni, kiderült, hogy kisbabát vár. Ekkor döntötte el azt, hogy a várandósság alatti szabadidejében érdemes lenne frissítenie régen tanult műkörmös tudását.  Elkezdett profi továbbképzésekre járni azért, hogy kislánya, Tamara születése után megújult tudással várhassa vissza régi vendégeit.

Júliusban kezdett el ismét dolgozni egy helyi szalonban. A kézápolás, és műkörömépítés mellett pedikűrözéssel is foglalkozik.

Két nagy álma volt. Az egyik, hogy elvégezze Fekete Zsuzsanna Körmösdiploma képzését,a  másik pedig, hogy részt vehessen a Crystal Nails Referenciaszalon programjában, amit szintén valóra váltott.

„Boldogsággal tölt el, ha ránézek a kis táblára. A hűségpontokért elvégezhető tanfolyamokról nem is beszélve…”

Minden hónapban kitalál valamilyen „saját” havi akciót, emellett vannak állandó kedvezményei, sőt alkalmanként ajándékokkal is kedveskedik vendégeinek.

Pálma nagyon agilis és motivált, tele van célokkal: Körömtáborban tökéletesítené tudását, szeretne saját üzletet nyitni és később szakoktatóként dolgozni. Ezt az évet még tudása fejlesztésével tölti; a későbbiek során azonban versenyfelkészítő tanfolyamra is jelentkezne, mivel szeretné a versenyzésben is kipróbálni magát.

„Szeretem a munkám, nincs is ennél jobb dolog a világon. Próbálom megértetni a vendégeimmel, ha beülnek a székembe, ne rohanjanak. Legyen ez a kis idő egy „mini rituálé”, amely a kikapcsolódásról szól, miközben megszépül kezük-lábuk-lelkük. A végén felfrissülve lépnek ki az ajtón, újra várva a következő alkalmat.”

Pálma meseszép műkörmös munkáit itt találod!

Kapcsolódó hozzászólások a cikkhez

Elite körömszalonok

mukorom.hu - Elite műköröm szaküzlet

Nyereményjáték

E heti nyereményjátékunk: Gótikus mandula köröm építése

Játssz velünk január 31-ig tartó nyereményjátékunkban, és nyerj egy Crystal Nails spirál jegyzetfüzetet.

Sorsolás időpontja: 2016-01-31

Játszom