2023. március 27. - Hajnalka, Lídia, Auguszta napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Step by step

Sponsored by Crystal Nails

StepByStep képeket regisztrált felhasználók tölthetnek fel bejelentkezés után.

Transzfer fólia és a "folyékony kő" alkalmazása díszítésként

mukorom.hu - Kialakítom a kívánt formát, majd előkészítem a körmöt.

1. Kialakítom a kívánt formát, majd előkészítem a körmöt.

mukorom.hu - Alapnak Base-gelt használok. Megköttetem, majd arra húzom rá a Crystal Nails Cover Pink gelt, ezzel "szépítve" a körömágyi részt.

2. Alapnak Base-gelt használok. Megköttetem, majd arra húzom rá a Crystal Nails Cover Pink gelt, ezzel "szépítve" a körömágyi részt.

mukorom.hu - R6-os Royal Gel-el megfestem a mosolyvonalat, illetve a köröm csúcsát. Közé R49-es aranyat kenek.

3. R6-os Royal Gel-el megfestem a mosolyvonalat, illetve a köröm csúcsát. Közé R49-es aranyat kenek.

mukorom.hu - Crystal Xtreme Titanium zselével fedem.

4. Crystal Xtreme Titanium zselével fedem.

mukorom.hu - Formára reszelés következik.

5. Formára reszelés következik.

mukorom.hu - A kívánt részt díszítem a Crystal Nails foil-glue transzferfólia ragasztójával. { Egy borsónyit kinyomok és egy kis vízzel hígítva kenhetem is}Megvárom még a ragasztó teljesen besötétedik.

6. A kívánt részt díszítem a Crystal Nails foil-glue transzferfólia ragasztójával. { Egy borsónyit kinyomok és egy kis vízzel hígítva kenhetem is}Megvárom még a ragasztó teljesen besötétedik.

mukorom.hu - A választott transzferfóliát egy erőteljes mozdulattal rányomjuk a ragasztós felületre.

7. A választott transzferfóliát egy erőteljes mozdulattal rányomjuk a ragasztós felületre.

mukorom.hu - A kialakított folyékony-kő alapba egy kis építő zselé, illetve egy "pötty" R6-os keverékét teszem. Ezt feltúrbóztam arany micával. Köttetés után egy nagyobb gombóc építő zselét helyezek a "kő alapra".

8. A kialakított folyékony-kő alapba egy kis építő zselé, illetve egy "pötty" R6-os keverékét teszem. Ezt feltúrbóztam arany micával. Köttetés után egy nagyobb gombóc építő zselét helyezek a "kő alapra".

mukorom.hu - A transzferfólia miatt fedőfénynek a Top Seal Light-ot használom. & Táádááám - Finish. Köszi, hogy bekukkantottál! :-*

9. A transzferfólia miatt fedőfénynek a Top Seal Light-ot használom. & Táádááám - Finish. Köszi, hogy bekukkantottál! :-*

« vissza

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár
https://www.imagewell.eu/slot-gacor/https://www.japanenviro.org/slot-gacor/https://adageo.com.br/slot-gacor-maxwin/https://matricula.facmais.edu.br/https://www.imagewell.eu/slot-demo/https://businessadvise.org/slot-demo/https://usbusinessnews.org/slot-demo-gratis/https://www.japanenviro.org/togel-online/