2023. június 2. - Kármen, Anita, Péter, Marcellinusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Step by step

Sponsored by Crystal Nails

StepByStep képeket regisztrált felhasználók tölthetnek fel bejelentkezés után.

Stiletto építés a saját körmömre

mukorom.hu - A régi körmöt lecsiszoltam az Xtreme nagy kugli fejjel, majd bőrfeltolóval feltoltam a cuticulát és a kis kugli fejjel eltávolítottam a letapadt bőrt a körömről. Crystal Xtreme zöld reszelővel mattítottam a köröm felületét.

1. A régi körmöt lecsiszoltam az Xtreme nagy kugli fejjel, majd bőrfeltolóval feltoltam a cuticulát és a kis kugli fejjel eltávolítottam a letapadt bőrt a körömről. Crystal Xtreme zöld reszelővel mattítottam a köröm felületét.

mukorom.hu - Spray preppel fertőtlenítettem a körmöket. Vékonyan felvittem a Savas Primer-t majd a körömágyakat kifehéredés után bekentem Acid Free Primerrel is a még biztosabb tapadás érdekében.

2. Spray preppel fertőtlenítettem a körmöket. Vékonyan felvittem a Savas primer-t majd a körömágyakat kifehéredés után bekentem Acid Free Primerrel is a még biztosabb tapadás érdekében.

mukorom.hu - Alaprétegnek felvittem a Base Gel-t, kb 2 percig lámpáztam.

3. Alaprétegnek felvittem a Base Gel-t, kb 2 percig lámpáztam.

mukorom.hu - A sablonokat a köröm ívére igazítottam, bevágtam a stresszpontoknál, kicsit lefelé tartva felragasztottam. Titanium zselével egyesével meghúztam és megköttettem az alaprétegeket.

4. A sablonokat a köröm ívére igazítottam, bevágtam a stresszpontoknál, kicsit lefelé tartva felragasztottam. Titanium zselével egyesével meghúztam és megköttettem az alaprétegeket.

mukorom.hu - Egyesével felkentem az Xtreme Cover Pink körömágyhosszabítót.

5. Egyesével felkentem az Xtreme Cover Pink körömágyhosszabítót.

mukorom.hu - Xtreme White építőzselével befedtem a szabad szélt ügyelve a mosolyvonal ívére és, hogy a díszítés helye szabadon maradjon.

6. Xtreme White építőzselével befedtem a szabad szélt ügyelve a mosolyvonal ívére és, hogy a díszítés helye szabadon maradjon.

mukorom.hu - Díszítő ecsettel meghúztam a színes vonalakat, megkötettem egyesével majd a brillant színekkel kitöltöttem és szintén lámpáztam a fennmaradó részeket.

7. Díszítő ecsettel meghúztam a színes vonalakat, megkötettem egyesével majd a brillant színekkel kitöltöttem és szintén lámpáztam a fennmaradó részeket.

mukorom.hu - Titanium zselével bevontam a körmöket ügyelve a C-ív kialakítására. Kb 20-30 másodpercig lámpáztam, majd, C-ív hajlító csipesszel kissé meghajlítottam  a körmöket, lámpáztam még kb 2,5 percig.

8. Titanium zselével bevontam a körmöket ügyelve a C-ív kialakítására. Kb 20-30 másodpercig lámpáztam, majd, C-ív hajlító csipesszel kissé meghajlítottam a körmöket, lámpáztam még kb 2,5 percig.

mukorom.hu - Fixálás után (Cleanser), Crystal Xtreme kék reszelővel formáztam a körmöket .

9. Fixálás után (cleanser), Crystal Xtreme kék reszelővel formáztam a körmöket .

mukorom.hu - Finomítottam Crystal Xtreme zöld reszelővel, majd bufferrel.

10. Finomítottam Crystal Xtreme zöld reszelővel, majd bufferrel.

mukorom.hu - Swarovski kövekkel díszítettem a gyűrűs ujjakat, Top Shine Gel-t használtam fényzselének. Végül bőrolajjal ápoltam a körömbőrt.

11. Swarovski kövekkel díszítettem a gyűrűs ujjakat, Top Shine Gel-t használtam fényzselének. Végül bőrolajjal ápoltam a körömbőrt.

« vissza

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://statistik.anambaskab.go.id/slot-gacor/