2024. május 19. - Ivó, Iván, Milán napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Step by step

Sponsored by Crystal Nails

StepByStep képeket regisztrált felhasználók tölthetnek fel bejelentkezés után.

Mandula töltése,díszítése

mukorom.hu - Felkaparom a letapadt bőrt,a köröm formáját és felületét megreszelem 180-as reszelővel.

1. Felkaparom a letapadt bőrt,a köröm formáját és felületét megreszelem 180-as reszelővel.

mukorom.hu - A körmöket nail preppel és savmentes primerrel előkészítem.Titanium zselével elkészítem az alapréteget,lámpázom.

2. A körmöket nail preppel és savmentes primerrel előkészítem.Titanium zselével elkészítem az alapréteget,lámpázom.

mukorom.hu - Elkészítem a körömágy-hosszabítást cover pink extra zselével majd köttetem,cn 130-as rózsaszín zselével kialakítom a szabadszéli részt,lámpázom.

3. Elkészítem a körömágy-hosszabítást Cover Pink extra zselével majd köttetem,cn 130-as rózsaszín zselével kialakítom a szabadszéli részt,lámpázom.

mukorom.hu - Xtrame clear építő zselével kialakítom a c-ívet,majd lámpázom 3 percig.Fixálás után formára reszelem 180as reszelővel majd bufferrel finomítom a reszelést.

4. Xtrame clear építő zselével kialakítom a c-ívet,majd lámpázom 3 percig.Fixálás után formára reszelem 180as reszelővel majd bufferrel finomítom a reszelést.

mukorom.hu - Top shine-al fedem a körmöket majd 20mp-ig lámpázom.Mega white zselével és 0-ás ecsettel elkészítem a díszítést,3 perc lámpázással készre köttetem. Ecsetes ragasztóval rögzítem a köveket!

5. Top Shine-al fedem a körmöket majd 20mp-ig lámpázom.Mega white zselével és 0-ás ecsettel elkészítem a díszítést,3 perc lámpázással készre köttetem. Ecsetes ragasztóval rögzítem a köveket!

mukorom.hu - Cn vitaminos olajjal ápolom a bőrt!
Finish kép!

6. Cn vitaminos olajjal ápolom a bőrt! Finish kép!

« vissza

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár