2023. június 2. - Kármen, Anita, Péter, Marcellinusz napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Step by step

Sponsored by Crystal Nails

StepByStep képeket regisztrált felhasználók tölthetnek fel bejelentkezés után.

Egyszerű akvarell festés

Egyszerű akvarell festés

mukorom.hu - Fehér tip (ezen látszódik a legjobban a minta) felületét alaposan bufferelem, nem lehet rajta fényes felület. Ezután már óvatosan fogjuk meg, mert a bőrünk összezsírozhatja a felületet.

1. Fehér tip (ezen látszódik a legjobban a minta) felületét alaposan bufferelem, nem lehet rajta fényes felület. Ezután már óvatosan fogjuk meg, mert a bőrünk összezsírozhatja a felületet.

mukorom.hu - Bordó és zöld akril festéket felhígítok, és egy akrilos hegyes végű ecsettel készítem el a mintát. Itt nem kell olyan pontosan, nagyjából felfestem, az ecsetet fektetve a felületre. Hagyom, hogy alaposan megszáradjon.

2. Bordó és zöld akril festéket felhígítok, és egy akrilos hegyes végű ecsettel készítem el a mintát. Itt nem kell olyan pontosan, nagyjából felfestem, az ecsetet fektetve a felületre. Hagyom, hogy alaposan megszáradjon.

mukorom.hu - A színekhez barna hozzáadásával keverek ki egy kicsit sötétebbet és kontúrozok a barbara II. ecsettel. Fontos, hogy nagyon vékony vonalakat húzzunk így fog életre kelni a minta. Fekete akrillal pöttyözöm a virág közepét.

3. A színekhez barna hozzáadásával keverek ki egy kicsit sötétebbet és kontúrozok a barbara II. ecsettel. Fontos, hogy nagyon vékony vonalakat húzzunk így fog életre kelni a minta. Fekete akrillal pöttyözöm a virág közepét.

mukorom.hu - Iszonyat gyors minta de látványos. Végeredmény:)

4. Iszonyat gyors minta de látványos. Végeredmény:)

« vissza

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://statistik.anambaskab.go.id/slot-gacor/