https://www.traditionrolex.com/1

https://www.traditionrolex.com/1

Step By Step - 2012 trendszíne-Színes francia végű gél lakk

2024. április 20. - Tivadar, Tihamér, Töhötöm napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Step by step

Sponsored by Crystal Nails

StepByStep képeket regisztrált felhasználók tölthetnek fel bejelentkezés után.

2012 trendszíne-Színes francia végű gél lakk

2012 trendszíne-Színes francia végű gél lakk

mukorom.hu - A vendég 2 hetes lenőtt gél lakk-ja.

1. A vendég 2 hetes lenőtt gél lakk-ja.

mukorom.hu - Kanalas bőrfeltolóval feltoltam a cuticulát.

2. Kanalas bőrfeltolóval feltoltam a cuticulát.

mukorom.hu - Kicsi kugli karbid maró fejjel eltávolítottam a letapadt bőrt.

3. Kicsi kugli karbid maró fejjel eltávolítottam a letapadt bőrt.

mukorom.hu - A Gél lakkot lereszeltem, ügyelve, hogy az alapréteg megmaradjon, így elkerültem a köröm vékonyodását! A körmöt formáztam a vendég kérésére. A köröm hajszálvonalát (hairline) kötelező megreszelni és mattítani!

4. A Gél lakkot lereszeltem, ügyelve, hogy az alapréteg megmaradjon, így elkerültem a köröm vékonyodását! A körmöt formáztam a vendég kérésére. A köröm hajszálvonalát (hairline) kötelező megreszelni és mattítani!

mukorom.hu - Fertőtlenítettem és a lenőtt részt bekentem savmentes primer-rel.Base Gel-t használtam alaprétegnek, ezt lámpáztam kb. 2-3 percig. A köröm élét is be kell kenni!

5. Fertőtlenítettem és a lenőtt részt bekentem savmentes primer-rel.Base Gel-t használtam alaprétegnek, ezt lámpáztam kb. 2-3 percig. A köröm élét is be kell kenni!

mukorom.hu - Felkentem az első réteg Nugát gél lakkot. Lámpáztam 1 percig. A második réteg gél lakkot is felkentem, ezt 1-2 percig lámpáztam. A köröm élét is be kell kenni.

6. Felkentem az első réteg Nugát gél lakkot. Lámpáztam 1 percig. A második réteg gél lakkot is felkentem, ezt 1-2 percig lámpáztam. A köröm élét is be kell kenni.

mukorom.hu - Hússzínű Gel-lakk-al meghúztam a francia véget. A mosolyvonalat kitöröltem. Lámpáztam.

7. Hússzínű Gel-lakk-al meghúztam a francia véget. A mosolyvonalat kitöröltem. Lámpáztam.

mukorom.hu - Top Gel-lel húztam egy vékony réteget ahova a csillám kerül. Belelapogattam a pezsgő színű csillámot. Lámpáztam.

8. Top Gel-lel húztam egy vékony réteget ahova a csillám kerül. Belelapogattam a pezsgő színű csillámot. Lámpáztam.

mukorom.hu -  Fedtem egy réteg Top Gel átlátszóval. A köröm élét is be kell kenni! Lámpáztam 1-2 percig. Ha esetleg a csillám miatt egyenetlen maradt a felület, akkor azt buffer-rel átdolgoztam és átkentem top gél-lel.

9. Fedtem egy réteg Top Gel átlátszóval. A köröm élét is be kell kenni! Lámpáztam 1-2 percig. Ha esetleg a csillám miatt egyenetlen maradt a felület, akkor azt buffer-rel átdolgoztam és átkentem top gél-lel.

mukorom.hu - A körmöket fixáltam, mattítottam buffer segítségével a gyűrűsujjak körmeit, azért, hogy az akrilfesték meg tudjon tapadni benne. Akril festékkel (barack, fehér) megfestettem a virágot, One Move ecsetet használtam.

10. A körmöket fixáltam, mattítottam buffer segítségével a gyűrűsujjak körmeit, azért, hogy az akrilfesték meg tudjon tapadni benne. Akril festékkel (barack, fehér) megfestettem a virágot, One Move ecsetet használtam.

mukorom.hu - Olajjal ápoltam a körömbőrt. A végeredmény!

11. Olajjal ápoltam a körömbőrt. A végeredmény!

« vissza

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1