https://www.traditionrolex.com/1

https://www.traditionrolex.com/1

Mayer Rita Beatrix műkörmös - Budapest 9. ker.

2024. április 24. - György, Fidél, Debóra napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Mayer Rita Beatrix műkörmös - Budapest 9. ker.

Elite Körömszalon

Mayer Rita Beatrix

Város/Község: Budapest 9. ker.
Cím: 1092 Budapest 9. ker., Mester u. 59.
Telefon: 06703651671
Weboldal:
http://www.mayerrita.mukorom.hu
Mayer Rita Beatrix címének megjelenítése térképen
Személyes mottó:

A jó pap is holtáig tanul.

Röviden magamról:

Üdvözöllek honlapomon! Bemutatkozás képpen néhány szó magamról. Okleveles műkörömépítő 1996-ban lettem és azóta varázsolom szebbé a női kezeket. 2009-ben végeztem okj-s képzésen, kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakon. Folyamatosan képzem magam, hogy mindig napra kész legyek mind a műköröm divat, mind az új kéz- és lábápoló anyagok terén. Rendszeresen látogatom a műkörmösöknek, manikűrösöknek rendezett kiállításokat, rendezvényeket. 2009 őszén veszek részt a Crystal Nails szalon programja keretén belül szervezett továbbképzéseken. Csak minőségi anyagokkal dolgozom, Crystal Nails és creative nails termékeivel.

Vissza

Vendégeim írták

Kedves Látogatóm!

Ha vendégem voltál műkörmös szalonomban és szeretnéd megosztani másokkal is véleményedet a munkámról, akkor azt a lenti űrlap kitöltésével teheted meg.

Köszönöm!

1 2 3 4 5
captcha
Új kód generálásához, kattints ide!
szabo julianna
2011.09.19 - 13:41

Kellemes környezetben és jó hangulatban tölthetem el azt az idöt ami a szépülésemhez vezetett,mindenkinek ajánlani tudom ha nyugodt körülmények között akar szépülni.Rita nagyon kreativ és mondhatom bátran hogy a szakma egyik gyöngy szeme.Munkálya aprolékos és ranszerezett tökéletesen oda tud figyelni a munkályára és a székében ülö vendégre,és a végeredmény tényleg tökéletes!És az árak is el törpulnek a gyögyörü munka láttán.Én nagyon elégedett voltam és biztos hogy egy darabig nem váltok műkörmőst.kösszönöm a szép kezemet üdv MIMI

Értékelés: 5

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

https://www.traditionrolex.com/1