2025. május 17. - Paszkál, Ditmár, Rezeda napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Mukorom.hu kezelése fórum
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
2025. május 17. - Paszkál, Ditmár, Rezeda napja van.
Az oldal használatához kapcsolódó kérdések megosztásának színtere...
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 1351 db
Mukorom.hu kezelése
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet megnézni a nyertesek nevét... azokét a nyertesekét akik a kérdőíves játék nyertesei?!
Kedves Andi! A játék nyertesének a rendszer küld egy emailt, Ő innen tudja. Mindenki megnézheti a nyertes nevét a játék oldalán, a sorsolást követően, amíg le nem vesszük az adatlapot. Ez kb. egy hétig szokott még fent lenni sorsolás után.
Szia Barbara! Nincs elfelejtve a munkád. Ez egy nem megszokott technológia, még döntést igényel. Még ma küldök emailban választ.
Köszönöm!
Köszönöm:))))
Sziasztok! Az utóbbi 3 feltöltött képem után nem kaptam pontot. Ez másnál is előfordult? Mi lehet az oka? Kihez kell fordulni a problémával? Előre is köszönöm
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet megnézni a nyertesek nevét... azokét a nyertesekét akik a kérdőíves játék nyertesei?!
Az Administrator-t kérdezném, hogy valami probléma van a legutóbb feltöltött aquarell használatával foglalkozó steb by step-emmel? Merthogy látom, hogy már azóta másoknak van több is, az enyém pedig nem jelenik meg.:(
Szia Barbara! Nincs elfelejtve a munkád. Ez egy nem megszokott technológia, még döntést igényel. Még ma küldök emailban választ.
Sziasztok lenne egy kérdésem a programmal kaocsolatosan.Ha részt veszünk a játékban kaphatnánk valami visszajelzést azon kivül hogy a válasz elküldve hogy helyesen vállaszoltunk-e Tudom megnézhetjük a segítségbe de néha nem eggyértelmű hogy mégis helyesen töltöttük ki.
Szia Erika! Most már kiírja, ha helyes volt a válasz.
Jessica! Holnap megkérem a tanulmányisokat, hogy pontosítsák a honlapon.
Köszönöm!:)
Az Administrator-t kérdezném, hogy valami probléma van a legutóbb feltöltött aquarell használatával foglalkozó steb by step-emmel? Merthogy látom, hogy már azóta másoknak van több is, az enyém pedig nem jelenik meg.:(
Sziasztok lenne egy kérdésem a programmal kaocsolatosan.Ha részt veszünk a játékban kaphatnánk valami visszajelzést azon kivül hogy a válasz elküldve hogy helyesen vállaszoltunk-e Tudom megnézhetjük a segítségbe de néha nem eggyértelmű hogy mégis helyesen töltöttük ki.