2024. október 8. - Koppány, Benedikta napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy melyik építő zselé az, amelyik nem igényel alapozózselét, mert Én a CN Builder II.-est használom, de én teszek egy alapréteget,majd a színt és úgy építem a c-ívet, egyszerűbb lenne ha kihagyhatnám az alapot!
Töltésnél, mikor a karbid veszettül szedi le a régi anyagot, jól jön az alap réteg, mert nem szalad véletlenül sem a saját körmébe a csiszoló fej.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy melyik építő zselé az, amelyik nem igényel alapozózselét, mert Én a CN Builder II.-est használom, de én teszek egy alapréteget,majd a színt és úgy építem a c-ívet, egyszerűbb lenne ha kihagyhatnám az alapot!
Sziasztok, használjátok a gel-lacot? Én easy off alapot használok, mivel az erosíti a kormot, viszont a leoldással bajban vagyok. Gondolom az easy off lesz az oka, mert másoknak egyben lejon a gellac áztatás után, nekem le kellett kapargatnom. Vmi tapasztalat?
Szia! Szerintem vattát felitatsz Acrylic Removerrel,ráhelyezed a lábkörömre és mondjuk alufóliával körbetekered a lábujjat,hagyod pár percig hatni,majd kaparóval lekapargatod.Sokaknak ez vált be,(habár kicsit barkácsszakkörösnek hangzik)de ha nem akkor marad a carbid.
ez is egy érdekes megoldás:) kipróbálom majd azt hiszem:DDD
Szia! Szerintem vattát felitatsz Acrylic Removerrel,ráhelyezed a lábkörömre és mondjuk alufóliával körbetekered a lábujjat,hagyod pár percig hatni,majd kaparóval lekapargatod.Sokaknak ez vált be,(habár kicsit barkácsszakkörösnek hangzik)de ha nem akkor marad a carbid.
Viszont ha jól tudom, az építo fehér zselé nem jó ilyenre, mert nem rugalmas....amugy nem tudja valaki megmondani, hogyan kell leoldani a lábról a gel-lac-ot?
A köröm vége ha nem rugalmas nem lesz tőle semmi baja.... kipróbálva tökéletesen működik:D gel lacot lábról leoldani nem lehet... mondjuk nekem kézről sem volt egyszerű... karbid csiszolófej:)
Én véleményem. mani tipp+cover mani gél jó vékonyan és betölteni gumi zselével:) rá easy off topp! kipróbálva isteni a vendégek imádják ha mani tippet ne akarsz én bulilder white renewed-et használok:)
Viszont ha jól tudom, az építo fehér zselé nem jó ilyenre, mert nem rugalmas....amugy nem tudja valaki megmondani, hogyan kell leoldani a lábról a gel-lac-ot?
Én véleményem. mani tipp+cover mani gél jó vékonyan és betölteni gumi zselével:) rá easy off topp! kipróbálva isteni a vendégek imádják ha mani tippet ne akarsz én bulilder white renewed-et használok:)
Szerintetek mi a jobb koromerosítésnél: 1. vékonysan cover manigel alapnak, aztán a francia 006-os fehr zselével vagy 2. easy off, fehér 006 vég, aztán kitolteni cover mani géllel
Anett!Teljesen igazad van.Igazából ahogy már akár egy kis C ív megjelenik,akkor az már műköröm és nem sk...Egyébként megfigyeltem,hogy a vendégeknek és nekünk sok fogalom nem ugyanaz.:)
Lányok szerintem ez sokszor nem is baj:) legalább szívesebben jön ha azt hiszi ez nem "műköröm" :) nekem is mindig azt mondják, ez nem műköröm, hanem a sajátom megerősítve... ( jahm meg kidíszítve:)