2026. március 18. - Sándor, Ede, Cirill napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.03.17 - 20:24
Péter Niki

Csajok! Nálatok CN-színes zseléből mik a sláger színek, túl sok brillem van és szeretnék most venni sima dekorokat is, melyik színeket ajánljátok?

Vincze Melinda - Válaszolok
2012.03.17 - 12:30
Vincze Melinda - vendég

Sziasztok! Hasznalja valamelyikotok a perfect Nails Platinum zxelejet? Milyen????????

2012.03.17 - 07:51
Balázsi Szilvia
Válasz R. Krisztina - 2012. március 16., péntek 19:57 üzenetére

Elolvastam az összes hozzászolást az első oldaltól az utlsóig. Több értékes információra bukkantam. Szeretném mindnyájatoknak megköszönni amiért ilyen készségessen és önzetlenül segítetek minket, kezdőket.

De cuki vagy:)

R. Krisztina - Válaszolok
2012.03.16 - 19:57
R. Krisztina - törölt felhasználó

Elolvastam az összes hozzászolást az első oldaltól az utlsóig. Több értékes információra bukkantam. Szeretném mindnyájatoknak megköszönni amiért ilyen készségessen és önzetlenül segítetek minket, kezdőket.

2012.03.16 - 08:00
Balázsi Szilvia
Válasz L. Magyar Szilvia - 2012. március 15., csütörtök 21:46 üzenetére

a cn-es Travel Drill műköröm csiszológépről van valakinek tapasztalata ,milyen? érdemes megvenni?

szia! Hát...gyenge. Szalonmunkára szerintem nem alkalmas.

2012.03.15 - 21:46
L. Magyar Szilvia

a cn-es Travel Drill műköröm csiszológépről van valakinek tapasztalata ,milyen? érdemes megvenni?

R. Krisztina - Válaszolok
2012.03.15 - 15:46
R. Krisztina - törölt felhasználó
Válasz szabo marianna - 2012. március 4., vasárnap 12:38 üzenetére

èn is csak az e-bayen talaltam,de rajta vagyok,amugy itt (Olaszorszagban) sem igazan ismerik,legalabis nem lehet kapni...ugy latszik tenyleg vm ujdonsag.legalabb ezert megerte arra a tanfolyamra jarni,hamar az oktatom....hogyis mondjam...koszos korommel jart tanitani....azert ha megtalalom a lelohelyet mindenkepp megirom!!

Szia Marianna én is Olaszban élek (21 éve)Egy CN körmösnapon(Torinoban) nyertem XTREME Builder Gel Kit-et és nagyon meg vagyok vele elégedve.Tehát ajánlom az Xtreme zseléket kezdésnek. (Én is kezdő vagyok)

2012.03.11 - 18:52
Crystal Nails
Válasz Juhász Julianna - 2012. március 11., vasárnap 17:24 üzenetére

sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki csak a saját körmét szeretné megerősiteni azt csinálhatom sima építő zselével és sima szines zselével??? ugy értem hogy előkészítem a körmöt ráhuzok egy átlátszó réteget lámpázom majd szines zselét kenek rá lámpázom és fixálom vagy még esetleg még egy átlátszó réteget huzzak rá??? nagy segítség lenne a válasz! előre is köszönöm

Julianna, szia! A saját köröm erősítéshez is kell építeni C ívet, a színes réteg fölé. Ezt formára reszeled, bufizod majd fényzselézed. Pofon egyszerű! Sok sikert!

2012.03.11 - 17:24
Juhász Julianna

sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki csak a saját körmét szeretné megerősiteni azt csinálhatom sima építő zselével és sima szines zselével??? ugy értem hogy előkészítem a körmöt ráhuzok egy átlátszó réteget lámpázom majd szines zselét kenek rá lámpázom és fixálom vagy még esetleg még egy átlátszó réteget huzzak rá??? nagy segítség lenne a válasz! előre is köszönöm

Szintai Szilvia - Válaszolok
2012.03.10 - 18:58
Szintai Szilvia - törölt felhasználó
Válasz Anda Andrea - 2012. március 10., szombat 10:36 üzenetére

Szia Szilvi! 70-80ezer forintra számolj ha egyéni vállalkozó leszel!

Köszönöm a válaszodat!

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár