2026. március 18. - Sándor, Ede, Cirill napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
14.900 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Csajok! Nálatok CN-színes zseléből mik a sláger színek, túl sok brillem van és szeretnék most venni sima dekorokat is, melyik színeket ajánljátok?
Sziasztok! Hasznalja valamelyikotok a perfect Nails Platinum zxelejet? Milyen????????
Elolvastam az összes hozzászolást az első oldaltól az utlsóig. Több értékes információra bukkantam. Szeretném mindnyájatoknak megköszönni amiért ilyen készségessen és önzetlenül segítetek minket, kezdőket.
De cuki vagy:)
Elolvastam az összes hozzászolást az első oldaltól az utlsóig. Több értékes információra bukkantam. Szeretném mindnyájatoknak megköszönni amiért ilyen készségessen és önzetlenül segítetek minket, kezdőket.
a cn-es Travel Drill műköröm csiszológépről van valakinek tapasztalata ,milyen? érdemes megvenni?
szia! Hát...gyenge. Szalonmunkára szerintem nem alkalmas.
a cn-es Travel Drill műköröm csiszológépről van valakinek tapasztalata ,milyen? érdemes megvenni?
èn is csak az e-bayen talaltam,de rajta vagyok,amugy itt (Olaszorszagban) sem igazan ismerik,legalabis nem lehet kapni...ugy latszik tenyleg vm ujdonsag.legalabb ezert megerte arra a tanfolyamra jarni,hamar az oktatom....hogyis mondjam...koszos korommel jart tanitani....azert ha megtalalom a lelohelyet mindenkepp megirom!!
Szia Marianna én is Olaszban élek (21 éve)Egy CN körmösnapon(Torinoban) nyertem XTREME Builder Gel Kit-et és nagyon meg vagyok vele elégedve.Tehát ajánlom az Xtreme zseléket kezdésnek. (Én is kezdő vagyok)
sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki csak a saját körmét szeretné megerősiteni azt csinálhatom sima építő zselével és sima szines zselével??? ugy értem hogy előkészítem a körmöt ráhuzok egy átlátszó réteget lámpázom majd szines zselét kenek rá lámpázom és fixálom vagy még esetleg még egy átlátszó réteget huzzak rá??? nagy segítség lenne a válasz! előre is köszönöm
Julianna, szia! A saját köröm erősítéshez is kell építeni C ívet, a színes réteg fölé. Ezt formára reszeled, bufizod majd fényzselézed. Pofon egyszerű! Sok sikert!
sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy ha valaki csak a saját körmét szeretné megerősiteni azt csinálhatom sima építő zselével és sima szines zselével??? ugy értem hogy előkészítem a körmöt ráhuzok egy átlátszó réteget lámpázom majd szines zselét kenek rá lámpázom és fixálom vagy még esetleg még egy átlátszó réteget huzzak rá??? nagy segítség lenne a válasz! előre is köszönöm
Szia Szilvi! 70-80ezer forintra számolj ha egyéni vállalkozó leszel!
Köszönöm a válaszodat!