2026. március 18. - Sándor, Ede, Cirill napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft

Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a One Move oktatásra pontosan mit kell vinni? Köszönöm a segítséget.
Szia! Attól függ, kinek az oktatására mész.... Általában ezek kellenek: díszítő tip, akril festék, One Move ecset I vagy II-es, keverőtál, vizesedény, papírtörlő, buffer. Azt hiszem, más nem kell, de ha mégis, akkor az általában a helyszínen megvásárolható.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a One Move oktatásra pontosan mit kell vinni? Köszönöm a segítséget.
Sztem nálam is úgy lesz, hogy aki kéri annak újraépítem vagy javaslom, hogy nem ártana egy újraépítés..köszi,hogy válaszoltál, remélem még más is ír azért..:)
Szia Szilvi! Szerintem a töltés vagy újra építés nagyban függ a körömtől és a viselőjétől is.Az egyik vendégemnek a harmadik töltés általában már újraépítés mert nagyon felfelé nő a körme , egy másiknak pedig az egyik körmét mindig újra építjük mert törött volt az utolsó ujjperce és ferdén áll neki.Én mindig megbeszélem a vendégeimmel ha úgy látom hogy szebb lenne ha újra építenénk,mindig elfogadják amit javaslok,ha pedig ő kér formaváltást az természetesen újraépítés!
Szia Szilvi! Elsősorban igazad van: az újra épített köröm a hajlítás miatt sokkal szebb és kecsesebb, mint a töltött. De az is igaz, hogy sok vendég nem mindig szereti kiadni rá azt a plussz 1000 v akármennyi Ft-ot, hogy leszedjük teljesen és újra építsük. És emellett az idő is, nincs mindenkinek türelme vagy ideje végigcsücsülni minden hónapban a teljes leszedést és építést. Én általában nem építek újra, csak rövidítek a hosszán ha szükséges és feltöltöm. De minden 3-4. töltés előtt beszélek a vendégekkel az újraépítés előnyeiről, így kb 3-4 havonta teljesen új körmöt kapnak, akik szintén úgy gondolják, hogy szebb és szükséges. Saját köröm erősítésénél soha nem csiszolom le teljesen le anyagot, csak a hajszálvékony alaprétegig, portalanítás és felületkezelő anyagok után arra kenem az alapozó réteg zselét. Hozzám 4-6 hetente járnak töltésre, ez egyénenként változó. De ha valaki formát akar váltani, akkor minden esetben új körmöt építek. Röviden és tömörön: vendég, idő, türelem és pénzfüggő:)
Sztem nálam is úgy lesz, hogy aki kéri annak újraépítem vagy javaslom, hogy nem ártana egy újraépítés..köszi,hogy válaszoltál, remélem még más is ír azért..:)
Sziasztok lányok! Egy kis közvélemény-kutatást szeretnék csinálni. A kérdés az,hogy ti először építitek a körmöt, utána folyamatosan töltitek vagy időnként újraépítitek netalán minden 2. alkalommal újracsináljátok. Nagyon őrlődök, hogy hogy legyen, mert az újraépített köröm sztem sokkal szebb, mint a töltött, (nem mindig )és sokszor tartósabb. Azt lehetne mindig hajlítani, viszont költségesebb és nem minden vendég szereti, ha minden alkalommal leszedik, felteszik a körmöt. Na lányok, ki hogy csinálja?:)
Szia Szilvi! Elsősorban igazad van: az újra épített köröm a hajlítás miatt sokkal szebb és kecsesebb, mint a töltött. De az is igaz, hogy sok vendég nem mindig szereti kiadni rá azt a plussz 1000 v akármennyi Ft-ot, hogy leszedjük teljesen és újra építsük. És emellett az idő is, nincs mindenkinek türelme vagy ideje végigcsücsülni minden hónapban a teljes leszedést és építést. Én általában nem építek újra, csak rövidítek a hosszán ha szükséges és feltöltöm. De minden 3-4. töltés előtt beszélek a vendégekkel az újraépítés előnyeiről, így kb 3-4 havonta teljesen új körmöt kapnak, akik szintén úgy gondolják, hogy szebb és szükséges. Saját köröm erősítésénél soha nem csiszolom le teljesen le anyagot, csak a hajszálvékony alaprétegig, portalanítás és felületkezelő anyagok után arra kenem az alapozó réteg zselét. Hozzám 4-6 hetente járnak töltésre, ez egyénenként változó. De ha valaki formát akar váltani, akkor minden esetben új körmöt építek. Röviden és tömörön: vendég, idő, türelem és pénzfüggő:)
Sziasztok lányok! Egy kis közvélemény-kutatást szeretnék csinálni. A kérdés az,hogy ti először építitek a körmöt, utána folyamatosan töltitek vagy időnként újraépítitek netalán minden 2. alkalommal újracsináljátok. Nagyon őrlődök, hogy hogy legyen, mert az újraépített köröm sztem sokkal szebb, mint a töltött, (nem mindig )és sokszor tartósabb. Azt lehetne mindig hajlítani, viszont költségesebb és nem minden vendég szereti, ha minden alkalommal leszedik, felteszik a körmöt. Na lányok, ki hogy csinálja?:)
Én is megyek a Zsuzsihoz áprilisban :-)
Akkor majd találkozunk! Megnéztem a munkáidat és tetszenek az ékszerek. Ügyes vagy.
Én a Cover Pinket építem közvetlenül a körömre és ezzel alakítom ki a C ívet. Formára reszelem, ráfestem (két vékony rétegben) a francia fehér véget White Film Gellel (dotting tool-al alakítom ki a mosolyvonalat), esetleg díszítem és fényzselével zárom. Ha megnézed az adatlapomon a “második munkám magamnak” így készült. De én eddig csak rövidebb körmöket csináltam és valószínűleg nem igazán professzionális megoldás, viszont egyszerű és a reszelővel pillanatok alatt eltávolítható a töltésnél vagy ha a vendég megunta. Remélem nem írtam semmi hülyeséget, ha mégis akkkor javítsatok ki!
Szia! Ha a Feliciához fogsz járni, akkor szerintem nagyon jól választottál. Én voltam nála oktatáson és nagyon sokat tanultam tőle néhány óra alatt, olyat, amit a suliban nem mutattak meg, vagy másképp. Sok sikert!
Köszönöm szépen , hogy irtál, valoszinüleg hozzá fogok járni, kicsit megnyugtattál, minden info jol jön igy kezdés elöt , neked pedig kivánok, további jó munkát és szép napokat
Kedves Kriszta tehat,te atlatszo epito zselè helyett a cover pinkkel epited a kormot? vagy eloszor atlatszo utana pink es megint atlatszo a c-ivhez??
Én is megyek a Zsuzsihoz áprilisban :-)