2026. május 6. - Ivett, Frida, Judit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2013.01.17 - 09:35
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Köszönöm a választ!

2013.01.16 - 07:50
Crystal Nails
Válasz Juhász Erzsébet - 2013. január 14., hétfő 17:39 üzenetére

Sziasztok. Amikor valaki teljesen új üzletet nyít egy kisebb városban nulla vendégkörrel,mennyi idő az mire kialakúl valami? 3 hónap alatt már látszódnia kéne hogy van-e értelme,nem? Köszönöm előre is a választ.

Erzsébet, szia! nehéz megmondani azt, hogy egy városban mennyi idő kell az új vendégkör kialakításához. Ez attól is függ, hogy milyen környéken vagy, te magad hogyan dolgozol és van-e melletted fodrász, kozmetikus, stb.....Átlagban egy évet rá kell szánni, minimum. Kitartást neked!

2013.01.16 - 07:49
Crystal Nails
Válasz Cser Nikolett - 2013. január 15., kedd 15:11 üzenetére

Sziasztok!Tavaly ősszel vettem a CN-nél egy csiszológépet, ami pár napja teljesen felmondta a szolgálatot úgy,hogy alig használtam. Többen mondták, hogy vigyem vissza a szervízbe, de a garancia levél már nincs meg, viszont nem szívesen fizetnék megint annyit amibe a gép került( a javításért). Tudtok ajánlani valamit? Előre is köszönöm.

Nikolett, szia! Bármilyen boltban vásárolt terméket csakis a blokkal és a garancialevéllel tudsz javíttatni garanciában. Ez a Crystal Nails termékeire is érvényes. Keresd meg a számlát és a gari levelet, mert különben ki kell fizetni a javíttatást!

2013.01.16 - 07:47
Crystal Nails
Válasz Deák Eszter - 2013. január 15., kedd 22:23 üzenetére

Sziasztok! Egy óriási kérdésem lenne a számotokra. Nem régen kezdtem el körmözni, és szükségem lenne egy kis tanácsra, hogy nektek mi az az alapanyag márka, ami igazán bevált? Tudom sok mindentől függ. Igazából a Mystic Nails érdekelne. HA valaki tud róla valamit kérlek segítsetek. Előre is Köszi: Eszter

Eszter, nekünk (és itt többezreknek még) a Crystal Nails vált be. Te is szeretni fogod! Sok sikert!

2013.01.15 - 22:23
Deák Eszter

Sziasztok! Egy óriási kérdésem lenne a számotokra. Nem régen kezdtem el körmözni, és szükségem lenne egy kis tanácsra, hogy nektek mi az az alapanyag márka, ami igazán bevált? Tudom sok mindentől függ. Igazából a Mystic Nails érdekelne. HA valaki tud róla valamit kérlek segítsetek. Előre is Köszi: Eszter

2013.01.15 - 15:11
Cser Nikolett

Sziasztok!Tavaly ősszel vettem a CN-nél egy csiszológépet, ami pár napja teljesen felmondta a szolgálatot úgy,hogy alig használtam. Többen mondták, hogy vigyem vissza a szervízbe, de a garancia levél már nincs meg, viszont nem szívesen fizetnék megint annyit amibe a gép került( a javításért). Tudtok ajánlani valamit? Előre is köszönöm.

2013.01.15 - 10:34
Egyed Tímea
Válasz Crystal Nails - 2013. január 14., hétfő 14:05 üzenetére

Kedves Tímea, nézz körül az interneten, lehet, hogy éppen Pécsen nem találsz magadnak megfelelő képzést, de a környékbeli nagyvárosokban igen, pl. Baján vagy Szekszárdon,.

Szia.Köszönöm szépen a választ.Azt hiszem Szekszárd az jó lenne mert ott van ismerősöm ahol megszállhatnék.További szép napot.

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2013.01.14 - 17:39
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Sziasztok. Amikor valaki teljesen új üzletet nyít egy kisebb városban nulla vendégkörrel,mennyi idő az mire kialakúl valami? 3 hónap alatt már látszódnia kéne hogy van-e értelme,nem? Köszönöm előre is a választ.

2013.01.14 - 14:05
Crystal Nails
Válasz Egyed Tímea - 2013. január 11., péntek 18:38 üzenetére

Sziasztok.Tud valaki arról mikor lesz,2013-ban Pécsen tovább képzések?Nagyon jó lenne egy kis fejlesztés a munkámon.

Kedves Tímea, nézz körül az interneten, lehet, hogy éppen Pécsen nem találsz magadnak megfelelő képzést, de a környékbeli nagyvárosokban igen, pl. Baján vagy Szekszárdon,.

2013.01.14 - 14:04
Crystal Nails
Válasz Berki Csilla - 2013. január 14., hétfő 10:25 üzenetére

Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy szalonban dolgozóként milyen engedélyek szükségesek, mint műkörmös. Ha valaki tud, segítsen már. Köszönöm előre is.

Csilla, erre a legpontosabb választ a lakóhelyedhez illetékes okmányirodában, vagy egy profi könyvelőnél kapsz választ. Itt műköröm építéssel kapcsolatos technikai kérdésekre tudunk pontos választ adni.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár