2026. május 6. - Ivett, Frida, Judit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Köszönöm a választ!
Sziasztok. Amikor valaki teljesen új üzletet nyít egy kisebb városban nulla vendégkörrel,mennyi idő az mire kialakúl valami? 3 hónap alatt már látszódnia kéne hogy van-e értelme,nem? Köszönöm előre is a választ.
Erzsébet, szia! nehéz megmondani azt, hogy egy városban mennyi idő kell az új vendégkör kialakításához. Ez attól is függ, hogy milyen környéken vagy, te magad hogyan dolgozol és van-e melletted fodrász, kozmetikus, stb.....Átlagban egy évet rá kell szánni, minimum. Kitartást neked!
Sziasztok!Tavaly ősszel vettem a CN-nél egy csiszológépet, ami pár napja teljesen felmondta a szolgálatot úgy,hogy alig használtam. Többen mondták, hogy vigyem vissza a szervízbe, de a garancia levél már nincs meg, viszont nem szívesen fizetnék megint annyit amibe a gép került( a javításért). Tudtok ajánlani valamit? Előre is köszönöm.
Nikolett, szia! Bármilyen boltban vásárolt terméket csakis a blokkal és a garancialevéllel tudsz javíttatni garanciában. Ez a Crystal Nails termékeire is érvényes. Keresd meg a számlát és a gari levelet, mert különben ki kell fizetni a javíttatást!
Sziasztok! Egy óriási kérdésem lenne a számotokra. Nem régen kezdtem el körmözni, és szükségem lenne egy kis tanácsra, hogy nektek mi az az alapanyag márka, ami igazán bevált? Tudom sok mindentől függ. Igazából a Mystic Nails érdekelne. HA valaki tud róla valamit kérlek segítsetek. Előre is Köszi: Eszter
Eszter, nekünk (és itt többezreknek még) a Crystal Nails vált be. Te is szeretni fogod! Sok sikert!
Sziasztok! Egy óriási kérdésem lenne a számotokra. Nem régen kezdtem el körmözni, és szükségem lenne egy kis tanácsra, hogy nektek mi az az alapanyag márka, ami igazán bevált? Tudom sok mindentől függ. Igazából a Mystic Nails érdekelne. HA valaki tud róla valamit kérlek segítsetek. Előre is Köszi: Eszter
Sziasztok!Tavaly ősszel vettem a CN-nél egy csiszológépet, ami pár napja teljesen felmondta a szolgálatot úgy,hogy alig használtam. Többen mondták, hogy vigyem vissza a szervízbe, de a garancia levél már nincs meg, viszont nem szívesen fizetnék megint annyit amibe a gép került( a javításért). Tudtok ajánlani valamit? Előre is köszönöm.
Kedves Tímea, nézz körül az interneten, lehet, hogy éppen Pécsen nem találsz magadnak megfelelő képzést, de a környékbeli nagyvárosokban igen, pl. Baján vagy Szekszárdon,.
Szia.Köszönöm szépen a választ.Azt hiszem Szekszárd az jó lenne mert ott van ismerősöm ahol megszállhatnék.További szép napot.
Sziasztok. Amikor valaki teljesen új üzletet nyít egy kisebb városban nulla vendégkörrel,mennyi idő az mire kialakúl valami? 3 hónap alatt már látszódnia kéne hogy van-e értelme,nem? Köszönöm előre is a választ.
Sziasztok.Tud valaki arról mikor lesz,2013-ban Pécsen tovább képzések?Nagyon jó lenne egy kis fejlesztés a munkámon.
Kedves Tímea, nézz körül az interneten, lehet, hogy éppen Pécsen nem találsz magadnak megfelelő képzést, de a környékbeli nagyvárosokban igen, pl. Baján vagy Szekszárdon,.
Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy szalonban dolgozóként milyen engedélyek szükségesek, mint műkörmös. Ha valaki tud, segítsen már. Köszönöm előre is.
Csilla, erre a legpontosabb választ a lakóhelyedhez illetékes okmányirodában, vagy egy profi könyvelőnél kapsz választ. Itt műköröm építéssel kapcsolatos technikai kérdésekre tudunk pontos választ adni.