2026. május 6. - Ivett, Frida, Judit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft

Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Kedves Tünde, a Titánium zselé a legszélesebb körben felhasznált építő zselé. Kiváló a tapadása, strapabíró és emellett kellőképpen rugalmas. Kevésbé törik, kiválóan hajlítható. A francia körmökhöz azonban borításhoz nem ajánljuk, ahhoz inkább az Xtreme Clear zselé alkalmas, az nem sárgítja be a fehér véget.
Köszönöm! Akkor az Xtreme Cleart fogom választani, mert nálam elég sokan a francia körmöt kérik. További szép napot!
Ági, a "The Big One" ecset 10-es méretű, az ékszer pedig 8-as.
Köszönöm!
Sziasztok! A CN Base gel-ből lehet kapni 4 ml-es változatot? Akár készletben, akár önmagában.
Ágnes, a Base Gélből nincs 4 ml-es kiszerelés.
Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék kérni a Titanium zselével kapcsolatban. Anyagváltás előtt állok ezért lenne szükségem rá. Jó és rossz vélemények is érdekelnek.
Kedves Tünde, a Titánium zselé a legszélesebb körben felhasznált építő zselé. Kiváló a tapadása, strapabíró és emellett kellőképpen rugalmas. Kevésbé törik, kiválóan hajlítható. A francia körmökhöz azonban borításhoz nem ajánljuk, ahhoz inkább az Xtreme Clear zselé alkalmas, az nem sárgítja be a fehér véget.
Másik kérdés: meg tudja mondani nekem valaki, hogy ami jelenleg akciós a boltban, a nagy Xtreme ékszer porcelán ecset, az hányas méret, 8 vagy 10?
Ági, a "The Big One" ecset 10-es méretű, az ékszer pedig 8-as.
Sziasztok! Tapasztalatokat szeretnék kérni a Titanium zselével kapcsolatban. Anyagváltás előtt állok ezért lenne szükségem rá. Jó és rossz vélemények is érdekelnek.
Szia Az én szerény véleményen az, hogy nagyon jó! Könnyű vele dolgozni, mert nem folyik el, könnyen formázható. Csak ajánlani tudom.
A Cn-nek van Cover-es próbakészlete, abban 3 féle van. Abból talán már tudsz választani. :)
Köszönöm!Remélem sikerül választanom.
Szia! Én a sima Cover Pinket használom. Mindegyiket kipróbáltam már, de nekem ez vált be a legjobban! Niki
Köszönöm.meg fogom nézni! :-)
Másik kérdés: meg tudja mondani nekem valaki, hogy ami jelenleg akciós a boltban, a nagy Xtreme ékszer porcelán ecset, az hányas méret, 8 vagy 10?