2026. május 6. - Ivett, Frida, Judit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.01.23 - 19:15
KÁ

Sziasztok! Tapasztalt már olyat valaki, hogy a Crystal Nails termékei allergiás reakciót váltottak ki? Az egyik vendégemnek korábban CN alapanyagokból volt műkörme, és azt mondta, hogy azonnal, ahogy elkészült a műköröm, kivörösödött a bőre a kezén, és az alatt az idő alatt, amíg fent volt a köröm, szétvakarta, majd inkább leszedette, és azóta megszűnt ez a probléma nála. Ez már régebb volt, és nem nálam történt, hanem más műkörmösnél. Most gél lakkot raktunk fel neki, és ennél nem jelentkeztek ilyen problémák a felrakásnál. Nem ő volt az első, akinél azt hallom, hogy allergiás a CN alapanyagokra, mitől lehet ez?

2013.01.22 - 21:45
KÁ
Válasz Marosán Lilla - 2013. január 21., hétfő 22:26 üzenetére

köszönöm, megnézem majd körmös boltban, itt nem látod ezt az eszközt véletlenül?: http://masternails.hu/ollok,femeszkozok/pedikureszkozok csak mert én nem vagyok pedis, ezért nem értek hozzá :-P másik kérdés: hol tudok lágy csipkét venni ami nem merev?

Erre gondoltam: http://masternails.hu/termekek/780 De nem érdemes drágán megvenni, mert úgyis a kövek eltompítják és tönkreteszik az élét. "Olcsó" helyen 1000 ft körül is kapni ilyesmit, és teljesen jó a célra.

2013.01.22 - 17:46
Móni
Válasz Marosán Lilla - 2013. január 21., hétfő 21:38 üzenetére

Sziasztok! ti hogy szedtek le 30 követ egy körömről? feltettem, de nem tudom hogy fogom leszedni :-D

Én a kúpos karbidfejjel szedem le, miután már kettőt kinyírtam, így azokat félretettem a kövekhez. Utána már nem tudok vele zselét leszedni, de a kövekhez még tökéletes. Ha nagyon nem akar kijönni, akkor a karbidfej végével szoktam kicsit erőszakoskodni, közepesnél erősebb fordulaton :)

2013.01.22 - 08:31
Crystal Nails

Sziasztok! ti hogy szedtek le 30 követ egy körömről? feltettem, de nem tudom hogy fogom leszedni :-D

Lilla, karbidfejjel, sütésmentesen leszedhető akár 300 kő is. A lényeg, hogy viszonylag nagy fordulaton kezdj bele a kövek csiszolásába. És főleg, hogy ne remegjen a kezed :) Sok sikert!

Marosán Lilla - Válaszolok
2013.01.21 - 22:26
Marosán Lilla - törölt felhasználó

köszönöm, megnézem majd körmös boltban, itt nem látod ezt az eszközt véletlenül?: http://masternails.hu/ollok,femeszkozok/pedikureszkozok csak mert én nem vagyok pedis, ezért nem értek hozzá :-P másik kérdés: hol tudok lágy csipkét venni ami nem merev?

2013.01.21 - 22:14
KÁ

A papír csiszolófejjel az a baj, hogy nagyon hamar égetni kezdenek a kövek. Nekem van erre a célra egy olcsó pedikűrös körömcsípőm, azzal alá lehet nyúlni, és összecsípni, csak nagyon vigyázni kell, nehogy megszúrd/megvágd magad vele, ha hirtelen összecsíped! Apróbb köveknél pedig jobb a csiszoló szerintem.

2013.01.21 - 21:47
Válasz Cs. Tímea - 2013. január 21., hétfő 21:44 üzenetére

Szia! Nekem bevált módszer, hogy papír csiszológyűrűvel szedem le.(abból sok van, így nem kár érte) Viszont ha karbid fejed van, annak nem tesznek jót a kövek! Esetleg kézzel reszeled le, 80-as, 100-as reszelővel, csak az sokkal több idő szerintem. :)

karbidon nem gondolkoztam, de már 1 hete ezen töröm a fejem, hogy hogy szedem le, 30 kő van 1 körmön :-D

2013.01.21 - 21:44
Cs. Tímea

Szia! Nekem bevált módszer, hogy papír csiszológyűrűvel szedem le.(abból sok van, így nem kár érte) Viszont ha karbid fejed van, annak nem tesznek jót a kövek! Esetleg kézzel reszeled le, 80-as, 100-as reszelővel, csak az sokkal több idő szerintem. :)

2013.01.21 - 21:38

Erdelicsné Tünde - Válaszolok
2013.01.21 - 13:35
Erdelicsné Tünde - vendég
Válasz Raffai Ágnes - 2013. január 20., vasárnap 21:07 üzenetére

Szia Az én szerény véleményen az, hogy nagyon jó! Könnyű vele dolgozni, mert nem folyik el, könnyen formázható. Csak ajánlani tudom.

Köszönöm! A francia vég miatt inkább az Xtreme Cleart fogom választani.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár