2026. május 6. - Ivett, Frida, Judit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.05.03 - 20:12
Anita nails
Válasz Nail Beauty körömszalon "crystal nails referencia szalon" - 2013. május 3., péntek 19:47 üzenetére

Sziasztok, látom nagyon sokakat foglalkoztat ez a "futamidő" téma. Nem értem a vendégeket ha nem vagyok elég gyors az csak nekem rossz mert kevesebb vendéket tudok megcsinálni egy nap és nem keresek annyit, neki meg csak jó ha vele foglalkoznak. Ennyire nincs idejük magukra akkor minek járnak körmöshöz meg fodrászhoz meg stb...? Nem hiszem, hogy a nőgyógyásznál is reklamálnak. Kicsit nézzen már magába mindenki tényleg ilyen lesz a világ rohanunk és nincs időnk élni???? A körmözést sem lehet rohanva csinálni, ez is egyfajta művészet. Aki ezt nem érzi meg tényleg menjen máshoz, ne stresszeljetek, szerintem....

Bizony ez egy jó kikapcsolódás a vendégnek,ezt meg kell értetni velük! Ennyit mindenki szánjon magára 1 hónapban! :)

Nail Beauty körömszalon

Sziasztok, látom nagyon sokakat foglalkoztat ez a "futamidő" téma. Nem értem a vendégeket ha nem vagyok elég gyors az csak nekem rossz mert kevesebb vendéket tudok megcsinálni egy nap és nem keresek annyit, neki meg csak jó ha vele foglalkoznak. Ennyire nincs idejük magukra akkor minek járnak körmöshöz meg fodrászhoz meg stb...? Nem hiszem, hogy a nőgyógyásznál is reklamálnak. Kicsit nézzen már magába mindenki tényleg ilyen lesz a világ rohanunk és nincs időnk élni???? A körmözést sem lehet rohanva csinálni, ez is egyfajta művészet. Aki ezt nem érzi meg tényleg menjen máshoz, ne stresszeljetek, szerintem....

2013.05.03 - 10:49
Crystal Nails
Válasz Ladorján Szilvia - 2013. május 1., szerda 20:05 üzenetére

Sziasztok! Véleményeket szeretnék kérni...jött egy új vendégem,saját köröm erősítése volt zselével,rajta gel lac. Betöltöttük,egyszerű káh.-ott franciára + 2 körmét újra kellett építenem. Ez nagyjából 1,5 órát vett igénybe (max:+ 10perc) de a szavaiból kivéve sokallta az időt a vendég,most nagyon lelkiismeret furdalásom van...valakinek tapasztalat?

Szilvia, szia, ez a "futamidő" nagyon benne van a normál időben. Ne aggódj emiatt. Egy alapos előkészítés viszont 20-30 perc alatt meg kell, hogy legyen. Ha hosszú körmöt szedtek le akkor 40-45 perc is lehet. Ennél több idő viszont már valóban felesleges szöszmötölés.

2013.05.02 - 20:55
Anita nails
Válasz Ladorján Szilvia - 2013. május 2., csütörtök 20:19 üzenetére

Köszönöm lányok! Adtatok "egy löketet"...én is úgy vagyok vele,hogy inkább kicsit tovább szöszölök,de nyugodt szívvel engedem el a vendéget...azt még elfelejtettem mondani,hogy mikor kérdeztem,miért vált körmöst,azt válaszolta,hogy mert az előző nagyon aranyos lány,szépen is dolgozik,de megalszik a tej a szájában,merthogy az építés 2-2,5 óra...akihez előtte járt,igaz porcival dolgozott,de egy óra alatt végzett... :O Én megmondom őszintén,hogy bár nem dolgozom porcelánnal,de el nem tudom képzelni,ezt hogy tudja kivitelezni...nálam csak az előkészítés a körmök állapotától függően 30-40 perc....

Nálam is egy alapos előkészítés 30-40 perc ,én is megnézném hogy hogy lehet 1 óra alatt tartós körmöket készíteni! :)

Schilinger Anita - Válaszolok
2013.05.02 - 20:35
Schilinger Anita - törölt felhasználó
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. május 1., szerda 19:51 üzenetére

Szia Anita! Én eddig akriloztam inkább, de azt a fényzselé előtt. Amikor ritkán követ teszek, azt ragasztom a fényzselére, de úgy hogy egy pici ponton, ahová teszem, mattítom.

Köszönöm a válaszodat!

2013.05.02 - 20:19
Ladorján Szilvia

Köszönöm lányok! Adtatok "egy löketet"...én is úgy vagyok vele,hogy inkább kicsit tovább szöszölök,de nyugodt szívvel engedem el a vendéget...azt még elfelejtettem mondani,hogy mikor kérdeztem,miért vált körmöst,azt válaszolta,hogy mert az előző nagyon aranyos lány,szépen is dolgozik,de megalszik a tej a szájában,merthogy az építés 2-2,5 óra...akihez előtte járt,igaz porcival dolgozott,de egy óra alatt végzett... :O Én megmondom őszintén,hogy bár nem dolgozom porcelánnal,de el nem tudom képzelni,ezt hogy tudja kivitelezni...nálam csak az előkészítés a körmök állapotától függően 30-40 perc....

2013.05.02 - 14:20
Szilágyi Mariann

Sziasztok! Véleményeket szeretnék kérni...jött egy új vendégem,saját köröm erősítése volt zselével,rajta gel lac. Betöltöttük,egyszerű káh.-ott franciára + 2 körmét újra kellett építenem. Ez nagyjából 1,5 órát vett igénybe (max:+ 10perc) de a szavaiból kivéve sokallta az időt a vendég,most nagyon lelkiismeret furdalásom van...valakinek tapasztalat?

Mielőtt elkezdtem volna körmözni, én is jártam a körmeimet csináltatni. Volt aki 1,5 óra alatt végzett(zselés műköröm)!! És volt aki 2,5(zselés műköröm). Szerinted melyikhez mentem vissza? Az első kezet sem fertőtlenített, és bár szép mintákat csinált, C ív nem nagyon volt a körmömön. Szóval ne is törődj vele! Jó, alapos, körültekintő körmöshöz, körömépítéshez idő kell! :D

2013.05.02 - 06:42
Anita nails

Szia Szilvi! Jó munkához idő kell,ne legyen lelkiismeret furdalásod! Én ezen már nem izgatom magam ,ha nem ér rá ne menjen körmöshöz! Kekeckedő vendégek voltak és lesznek,én ezeket leépítettem így nyugodtabban tudok dolgozni! :)

2013.05.01 - 20:05
Ladorján Szilvia

2013.05.01 - 19:51
Szilágyi Mariann
Válasz Schilinger Anita - 2013. május 1., szerda 19:16 üzenetére

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy gél lakkozásnál melyik fázisban érdemes díszíteni? Kővel meg akrillal? Előre is köszönöm a választ!

Szia Anita! Én eddig akriloztam inkább, de azt a fényzselé előtt. Amikor ritkán követ teszek, azt ragasztom a fényzselére, de úgy hogy egy pici ponton, ahová teszem, mattítom.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár