2026. május 6. - Ivett, Frida, Judit napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műkörömépítés fórum
A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Műkörömépítés
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kikérni a szagtalan, levegőre kötő liquidről. Illetve miben különbözik a szagostól, eltekintve ami a nevéből is kiolvasható? Továbbá lehet-e szagtalannal 3D díszt építeni, vagy azt a szagossal érdemes? Előre is köszönöm a válaszokat! További szép napot!
Köszönöm szépen mindenkinek aki válaszolt a kérdésemre.
Sziasztok!Abban szeretném a tanácsotokat kérni, lehet-e valamilyen anyaggal "illatosítani" a tip oldó folyadékot? Esetleg hasonló funkciójú szagmentes folyadék létezik-e? Köszönöm!
Kedves Dóra! A Tippoldó folyadékot sajnos semmivel nem lehet illatosítani.
Kedves Műkörmösök. Érdeklődni szeretnék tőletek arról, hogy kinek melyik márkájú gél lakk vált be hosszú távon?? Ugyanis van olyan termékcsalád amelyik pár nap múlva csak úgy matricaszerűen lejön vagy felpattogzik. A kérdés tehát hogy melyik márka az amelyikkel ti és vendégeitek egyaránt meg vagytok elégedve és amelyik a legtartósabbnak bizonyult. Bizalommal várom válaszaitokat. Köszönöm. Alexa
Sziasztok! A legjobb márka a CrystaLac! :) Próbáltam már brillbird gél lakkot is, az még hasonló. Viszont színválasztékban abszolút a CN nyert! :)
Sziasztok!Abban szeretném a tanácsotokat kérni, lehet-e valamilyen anyaggal "illatosítani" a tip oldó folyadékot? Esetleg hasonló funkciójú szagmentes folyadék létezik-e? Köszönöm!
Kedves Alexandra! Nekem gel-lac téren a Crystal Nails vált be, de csakis a saját CN márkájú előkészítő folyadékokkal! Sajnos jártam úgy h másik márkájút használtam hozzá és tényleg matricaként felvált kb 2 nap után.
Kedves Műkörmösök. Érdeklődni szeretnék tőletek arról, hogy kinek melyik márkájú gél lakk vált be hosszú távon?? Ugyanis van olyan termékcsalád amelyik pár nap múlva csak úgy matricaszerűen lejön vagy felpattogzik. A kérdés tehát hogy melyik márka az amelyikkel ti és vendégeitek egyaránt meg vagytok elégedve és amelyik a legtartósabbnak bizonyult. Bizalommal várom válaszaitokat. Köszönöm. Alexa
Még egy kérdés! a CN építővel ütik egymást a Moyrás színes zselék?
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Én 1 éve végeztem a szakmában, tehát kezdő vagyok. Az anyagokról érdeklődnék. Kipróbáltam már a CN-t a saját előkészítő folyadékjával, és a Master Nails-t is a saját folyadékjával, de ugyanúgy fellevegősödik 2 hét után a vendégeim körme, bár nem mindenkinél. Csak akinek papír vékony a körme. Sajnos annyi vendégem és pénzem nincs, hogy megtudjam venni a CN anyagokat. Ugyanúgy előkészítem a körmöt, nem érek bőrhöz. Akkor mégis mi a probléma? Ki melyik anyagot ajánlaná? Már azt is tudom hogy melyik anyag üti egymást. A Moyra színes zseléi és a Vamp thermo kollekció tökéletes a Master nails-el. Szóval tuti nem az a baj h összeveszik az anyag... Kérlek segítsetek! Köszönöm!
Sziasztok, szép napot mindenkinek! Lenne egy kérdésem kicsit bekavarodtam. A műköröm tv-n láttam az előbb egy videot: royal gellel töltés menete. itt a video végén azt mondja Malekné Mari, hogy fixalni kell cleanserrel. Miért? Nem az a lényege,hogy fixálás mentes? Segítség! :)))