2026. május 6. - Ivett, Frida, Judit napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műkörömépítés fórum

A műkörömépítés titkai, kapcsolódó kérdések, válaszok

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 3672 db

Műkörömépítés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2013.06.01 - 14:33
KÁ
Válasz Meretei Kitti Evelin - 2013. június 1., szombat 14:07 üzenetére

Kedves Ágnes! Én ugyanígy jártam a Pearl-sel! Az orvoslásra én sem jöttem rá... Akkor ezek szerint ez nem márkafüggő probléma lehet?!

Igazából azt sem értem, hogy miért sűrűsödik be, amikor már kevés van az alján? Nem szoktam nyitva tartani az üveget, csak a felkenés ideje alatt, az meg kb 1 perc. Eléggé bosszantó dolog, mert viszonylag vastagon kent zselénél is lepattogzik, mert eleinte azt hittem, hogy túl vékonyra építettem a körmöket - viszont előtte annál a "vékonyságnál" sem volt velük soha probléma korábban.

Meretei Kitti Evelin - Válaszolok
2013.06.01 - 14:07
Meretei Kitti Evelin - törölt felhasználó
Válasz - 2013. június 1., szombat 10:56 üzenetére

Kedves CN! Van egy észrevételem, és nem tudom hova tenni. A savmentes primerem most fogyott el a feléig, és eddig nem volt vele baj, de ahogy egyre kevesebb van benne, besűrűsödik, már nem víz-szerű, és a köröm felületén sem oszlik el olyan könnyen, többször kell az üvegbe mártani az ecsetet ahhoz is, hogy 1 körmöt bekenjek teljesen. Amióta ez a jelenség van, sokkal gyorsabban is fogy a folyadék, az első fele több, mint fél évig kitartott, de a második fele alig 2 hónap alatt elérte az üveg alját, és azóta legalább 4-5 vendégemnek vált fel, vagy tört le a körme, kis behatásoktól is. Mivel a sűrű "változat" láthatóan ragacsosabb, vastagabb felületet hagy a körmön, mint új állapotában, biztos vagyok benne, hogy van összefüggés a kettő között, csak nem tudom, hogyan orvosoljam, kidobni nem akarom, most jobb híján felhígítottam az új üvegből, de érdekelne, hogy másnál is volt-e már ilyen, és ki mit csinált ez ellen? Az segíthet, ha a bekent körmöt leitatom papírral, vagy ez túl sok koszt/szöszt hagyna rajta?

Kedves Ágnes! Én ugyanígy jártam a Pearl-sel! Az orvoslásra én sem jöttem rá... Akkor ezek szerint ez nem márkafüggő probléma lehet?!

2013.06.01 - 10:56
KÁ

Kedves CN! Van egy észrevételem, és nem tudom hova tenni. A savmentes primerem most fogyott el a feléig, és eddig nem volt vele baj, de ahogy egyre kevesebb van benne, besűrűsödik, már nem víz-szerű, és a köröm felületén sem oszlik el olyan könnyen, többször kell az üvegbe mártani az ecsetet ahhoz is, hogy 1 körmöt bekenjek teljesen. Amióta ez a jelenség van, sokkal gyorsabban is fogy a folyadék, az első fele több, mint fél évig kitartott, de a második fele alig 2 hónap alatt elérte az üveg alját, és azóta legalább 4-5 vendégemnek vált fel, vagy tört le a körme, kis behatásoktól is. Mivel a sűrű "változat" láthatóan ragacsosabb, vastagabb felületet hagy a körmön, mint új állapotában, biztos vagyok benne, hogy van összefüggés a kettő között, csak nem tudom, hogyan orvosoljam, kidobni nem akarom, most jobb híján felhígítottam az új üvegből, de érdekelne, hogy másnál is volt-e már ilyen, és ki mit csinált ez ellen? Az segíthet, ha a bekent körmöt leitatom papírral, vagy ez túl sok koszt/szöszt hagyna rajta?

Vajner Enikő - Válaszolok
2013.06.01 - 08:45
Vajner Enikő - törölt felhasználó

Jò reggelt, megèrkezett a digitàlis kijelzős UV lámpám, és lenne egy kérdésem. Le lehet halkítani valahogy a hangjelzést, hogy ne legyen ilyen hangos?

2013.05.30 - 19:55
Szilágyi Mariann

Köszönöm szépen CN! Most akkor kiderült, hogy rosszul gondoltam a használatát, tehát kell alá zselé. Így akkor elég a nail prep és a savmentes primer előkészítő folyadéknak (vékony körömnél még a 2.ként a savas primer.)Lehet, hogy az új fajta CrystaLack kevert meg(ami alá nem kell semmi, csak nail prep).

2013.05.30 - 19:32
Crystal Nails
Válasz Szilágyi Mariann - 2013. május 28., kedd 15:42 üzenetére

És még egy kérdésem lenne: alá sem kell semmi, ha mondjuk a vendég körme nem túl erős? Önmagában ez bírja?

Kedves Mariann! Nem igazán érthető az amit kérdezel. A Royal gél nem építésre alkalmas zselé, ezért nem is kell alá előkészítő folyadék sem. Az építő zselére kenjük fel. Írd meg, ha valamit nem értesz, szívesen segítünk!

2013.05.30 - 19:30
Crystal Nails
Válasz Szabady Júlia - 2013. május 30., csütörtök 17:39 üzenetére

Szisztok. Szerintetek a Titanium zselé hajlítható? És az Xterem clear?

Kedves Júlia, igen, természetesen az általad említett építő zselék a sok kiváló tulajdonságuk mellett hajlíthatóak is. Akkor kell hajlítani, amikor kezd melegedni a vendég körme a lámpa alatt. A tökéletes hajlítás érdekében tegyél rá C ív megtartó csipeszt, majd utána így lámpázd ki az alapréteget, s ugyanígy járj el a borító rétegnél is. Sok sikert!

2013.05.30 - 19:28
Crystal Nails
Válasz G. Orsi - 2013. május 28., kedd 20:23 üzenetére

Kedves Crystal csapat! Véleményeteket szeretném kérni: az új vendégem lábra kért gel-lac-ot, viszont már az előkészítésnél láttam hogy a láb körme nagyon vékony hajlékony. Ő is előre szólt hogy több alkalommal is előfordult csak a nagy ujjon hogy keresztben elrepedt.Nyáron is rengeteget van zárt cipőben a lába a munkája végett,sokat sportol fut, sztem talán ez is befolyásolhatja ha szűkebb a cipő eleje. Én most azt próbáltam meg hogy titániumot húztam alapnak, ebbe selyem szálat építettem bele, rá egy vékony titánium, összereszelés, és ment a rá a szokásos gel lac szín.Most nem tudom ez beválik-e teszteli, de megköszönném ha esetleg írnátok vmi véleményt ha ez nem akkor még mi jöhet szóba. Csak köröm lakkot nem akar, és műkörmöt sem lábra. Köszönöm

Kedves Orsi, első körben jól jártál el, a vékony természetes körömlemezt megerősítetted egy Titánium géllel, valamint selyem szállal is. Ha a viselés során ez is esetleg kereszt irányban kettétörne, akkor kipróbálhatod még a gumi zselét. Ez utóbbit kifejezetten hajlékony, vékony körömlemezre fejlesztettük. Használj alapozónak Base Gel-t, a tökéletesebb tapadás érdekében. Várjuk a fejleményeket, esetleg fotókat is. Köszönjük, hogy megosztottad itt a fórumon ezt az érdekes és ritka problémát. További sok sikert!

2013.05.30 - 17:39
Szabady Júlia

Szisztok. Szerintetek a Titanium zselé hajlítható? És az Xterem clear?

G. Orsi - Válaszolok
2013.05.28 - 20:23
G. Orsi - törölt felhasználó

Kedves Crystal csapat! Véleményeteket szeretném kérni: az új vendégem lábra kért gel-lac-ot, viszont már az előkészítésnél láttam hogy a láb körme nagyon vékony hajlékony. Ő is előre szólt hogy több alkalommal is előfordult csak a nagy ujjon hogy keresztben elrepedt.Nyáron is rengeteget van zárt cipőben a lába a munkája végett,sokat sportol fut, sztem talán ez is befolyásolhatja ha szűkebb a cipő eleje. Én most azt próbáltam meg hogy titániumot húztam alapnak, ebbe selyem szálat építettem bele, rá egy vékony titánium, összereszelés, és ment a rá a szokásos gel lac szín.Most nem tudom ez beválik-e teszteli, de megköszönném ha esetleg írnátok vmi véleményt ha ez nem akkor még mi jöhet szóba. Csak köröm lakkot nem akar, és műkörmöt sem lábra. Köszönöm

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár