2023. október 1. - Malvin, Teréz napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
255 ,-Ft
150 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szerintetek Top Shine helyett alaklmazhatok Top Coatot mint utolso reteg zsele?
Szia! Még nem! Az is jó???
Szia! Természetesen,sőt!:)
Szia! Ha elkészültél az építéssel, átreszelted és portalanítottad, kenj a köröm felületére nagyon vékonyan savmentes primert. HA ráfestetted a mintát, szintén nagyon vékonyan kenj rá tipragasztót az ecsetesből. Ha ez is megszáradt, erre mehet a fényzselé, szintén nagyon vékonyan. Akrilfestékkel is szép vékonyan kell dolgozni, olyat válasszál, ami egy rétegben is jól fed.
Szia! Mindenképp kipróbálom! Köszönöm a tanácsot! Amúgy One Move akril- t használok ami crystalos!
Szia!Az Easy Off top-ot próbáltad már?
Szia! Még nem! Az is jó???
Kedves Zsuzsa! Legközelebb jövő 7-en jön.Gumi zselét is próbáltunk,de az is felvált.Nem munka után jön ,viszont állandóan keni a kezét krémmel.Talán rosszul mossa meg a kezét töltés előtt?Nem tudom már magam se,mert csak nála fordul elő a felválás.
Hm, hát próbáld ki, hogy ne krémezze aznap a kezét, hátha segít.
Az ilyen vendégeknek a legjobb a gumi zselé...de még eszembe jutott valami. Mikor jár hozzád kormozni?nem munka után?ugyanis nem ajánlatos sokat vízben nyúkálni építés elott. Ez csak egy otlet :-)
Kedves Zsuzsa! Legközelebb jövő 7-en jön.Gumi zselét is próbáltunk,de az is felvált.Nem munka után jön ,viszont állandóan keni a kezét krémmel.Talán rosszul mossa meg a kezét töltés előtt?Nem tudom már magam se,mert csak nála fordul elő a felválás.
Szia Erika! Nála savas primert használok,de a 2-őt együtt még nem próbáltam...:)Köszi a tippet,ha legközelebb jön tölteni kipróbálom...
Az ilyen vendégeknek a legjobb a gumi zselé...de még eszembe jutott valami. Mikor jár hozzád kormozni?nem munka után?ugyanis nem ajánlatos sokat vízben nyúkálni építés elott. Ez csak egy otlet :-)
Sziasztok! Nekem is van egy problémám! Porcelánnal dolgozok, és ha akrillal díszítek, akkor viszonylag hamar lepattog róla a fényzselé! Vastagon teszem rá az akrilt? Vagy a fényzselét?
De az is lehet a gond, hogy nem hagytad eléggé megszáradni. Ha nagyobb feluleten akrilozol, ajánlott az easy off top, ez rugalmasabb és nem pattog az akrilon.
Sziasztok! Nekem is van egy problémám! Porcelánnal dolgozok, és ha akrillal díszítek, akkor viszonylag hamar lepattog róla a fényzselé! Vastagon teszem rá az akrilt? Vagy a fényzselét?
Szia!Az Easy Off top-ot próbáltad már?
Sziasztok :) szerintetek a TOP COAT-ot ugyan ugy alkalmazhatom mint a TOP SHINE-t?