2025. június 3. - Klotild, Cecília, Károly napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Azoknál a vendégeknél, akiknek rövid a körömágyuk, ugyanúgy kell csinálni a körmöt, mint a többi vendégnél? Tudom, hogy furán hangzik a kérdésem, de van kb. 2 ilyen vendégem, és vagy hamar letörik, vagy egyben lejön a zselé a term. körmükről. Én meg kétségbe vagyok esve, hogy ez miért van... Nincs ötletem :( Ugyanúgy készítek elő: fertőtlenítés, bőrfeltolás, kaparás, nail prep, savmentes primer, és építés. Sablont is résmentesen teszem fel. Szerintetek mi lehet a gond?
Szia! A tünetek aslapján allergiára tudok gondolni. Próbáld még meg az illatmentes (odourless) liquid-et, hátha az beválik. Ha arra is hasonlóan reagálsz, akkor sajnos nagy a valószínűsége, hogy a porcit el kell felejtened az egészséged miatt. Jobbulást és sok sikert!
Köszönöm!:)
Sziasztok! A szagtalan porcelán nálatok is lassabban köt?
Szia...Igen az odor less lassabban köt mint a szagos társa :)))
Sziasztok! A szagtalan porcelán nálatok is lassabban köt?
Sziasztok! Tegnap elkészítettem életem első porcelán virágait (élesben, körömre). És ma reggel úgy ébredtem, mint a húsvéti nyuszi! Piros a szemem, és viszket! Vajon lehet a liquidtől? :S
Szia! A tünetek aslapján allergiára tudok gondolni. Próbáld még meg az illatmentes (odourless) liquid-et, hátha az beválik. Ha arra is hasonlóan reagálsz, akkor sajnos nagy a valószínűsége, hogy a porcit el kell felejtened az egészséged miatt. Jobbulást és sok sikert!
Sziasztok! Tegnap elkészítettem életem első porcelán virágait (élesben, körömre). És ma reggel úgy ébredtem, mint a húsvéti nyuszi! Piros a szemem, és viszket! Vajon lehet a liquidtől? :S
Szia Andi! Én nem olyan régen kipróbáltam az Easy off top shine-ját, amit fixálni kell, de sokkal szebben csillog, mint a sima. Rugalmas, így akármilyen felületre rá lehet tenni, akár easy off-ra, akár normál zselére vagy porcelánra. Korábban nekem is hasonló problémáim voltak a sima top shine-nal, de most megtaláltam azt, amit kerestem! Szívből ajánlom Neked is!!
Koszonom Karolina a valaszod na hat kifogom probalni es remelem hogy bevallik koszi a tancsot :)
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy vettem gumizselét és hozzá fehér easy off-ot, Cn-es mindegyik termékem. a fehéret felkeverem használat előtt és két vékony rétegbe használom, közte lámpázok. És a fehér zselém nem köt meg. Nem a lámpámmal lehet a baj mert a gumizselém megköt. A gel lacokat is lehet használni a gumi zseléhez?
Szia Gyöngyi! Nem kizárt, hogy a lámpa a ludas! A gumizselét (és a többi átlátszó zselét) könnyen megköti az összes lámpa, de ha a gazdagon pigmentált szinekkel nem bír, akkor ez bizony a lámpa erőtlensége! A zselélakk erősebb színeinél is ez lesz a hiba, majd meg fogod látni (tapasztalatból írom :-( )
Segitsetek kerlek mert ki vagyok akadva a top shine-tol titanium zselen hasznalon vekonyan viszem fel elotte atreszelem a feluletet alaposan portalanitok megis mi lehet a baj?Annyira zavar mert mindig bereped, eddig nem repedt be igaz hogy mar keves van az uveg aljan es vajon azert mert salakos vagy mi lehet a baj szerintetek?Esetleg tudtok valami mast ajanli?
Szia Andi! Én nem olyan régen kipróbáltam az Easy off top shine-ját, amit fixálni kell, de sokkal szebben csillog, mint a sima. Rugalmas, így akármilyen felületre rá lehet tenni, akár easy off-ra, akár normál zselére vagy porcelánra. Korábban nekem is hasonló problémáim voltak a sima top shine-nal, de most megtaláltam azt, amit kerestem! Szívből ajánlom Neked is!!
hat eleg ideklen az a mukormos aki ilyet csinal mert az a koromlakk lekopik a zselerol es akkor milyen csunya latvany,es vegul fogadtad azt a vendeget?
Igen, mert még elég "fiatal" körmös vagyok, és nem tehettem meg, h elküldöm a búsba! És különben is úgy voltam vele, h majd én megmutatom neki!:) Persze nagyon elégedett volt, és azóta is jár! :)