2025. december 23. - Viktória, János napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Műköröm készítés hibái fórum

A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db

Műköröm készítés hibái

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.05.19 - 09:04
Bauer Judit

Sziasztok.Szeretném a segítségeteket kérni mert én még kezdő körmös vagyok.Az a problémám,hogy amikor elkezd lenőni a köröm mindig fellevegősödik,és nem értem hogy mit csinálok rosszul.A sajátomat is megcsináltam,de az nem levegősödött,de másé igen.Tudnátok segíteni?

Kincses-Macovei Andrea - Válaszolok
2011.05.18 - 20:14
Kincses-Macovei Andrea - törölt felhasználó
Válasz Crystal Nails - 2011. május 18., szerda 07:11 üzenetére

Csak a vendég saját körmére tettétek a zselét vagy hosszabbítottatok is?

Szia en hosszabitottam is na de volt ugy hogy amikor csak toltesnel de en arra gondolok hogy a fenzsele miatt mert magamon teszteltem,ket kormomon, a kisujjamra nem tettem fenyzselet csak a gyurusre es a gyurus ujjam berepedt es kisujjam meg pedig nem, nem ertem miert mert vekonyan kentem fel es elotte atreszeltem a feluletet es alaposan portalanitottam is, ugyhogy nem ertem

2011.05.18 - 07:11
Crystal Nails
Válasz Kincses-Macovei Andrea - 2011. május 17., kedd 14:39 üzenetére

szia na en is igy jartam es nem egyszer is pedig en is ugy csinaltam mindent ahogy kell, en is kivancsi vagyok a valaszra

Csak a vendég saját körmére tettétek a zselét vagy hosszabbítottatok is?

2011.05.17 - 14:39
Válasz Szalainé Lantos Olga - 2011. május 16., hétfő 13:36 üzenetére

Szia! Erről a színről írtam 2- vél lentebb. Nagyon vékonyan kell felkenni 2 soron. Nekem úgy jó. Viszont nekem is lenne egy kérdésem. A következő történt. Előkészítettem a körmöt ahogy a nagykönyvben meg van írva. Raktam egy réteg Titaniumot, erre pedig 2 rétegben vékonyan a 241- és Cameleon zselét majd erre a silk top shine-t. Kb. 1 hét elteltével hívott a vendégem, hogy darabokban törik le a zselé. Pici körömre csináltam. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a válaszokat!

szia na en is igy jartam es nem egyszer is pedig en is ugy csinaltam mindent ahogy kell, en is kivancsi vagyok a valaszra

2011.05.17 - 07:44
Crystal Nails

Sziasztok! A GL 32 és a GL 33-nak volt egy szállítmánya, ami gyártási hibás volt. Ez volt az a széria, ami kifehéredik, elveszti a színét. Várjuk a következő, tökéletes szállítmányt. Amint megérkezik, a fórumokon értesítünk benneteket, addig is türelmeteket kérjük. Természetesen, ha megérkezett a szállítmány kicseréljük ezeket a Gel-Lac-okat.

Szalainé Lantos Olga - Válaszolok
2011.05.16 - 13:36
Szalainé Lantos Olga - törölt felhasználó

Szia! Erről a színről írtam 2- vél lentebb. Nagyon vékonyan kell felkenni 2 soron. Nekem úgy jó. Viszont nekem is lenne egy kérdésem. A következő történt. Előkészítettem a körmöt ahogy a nagykönyvben meg van írva. Raktam egy réteg Titaniumot, erre pedig 2 rétegben vékonyan a 241- és Cameleon zselét majd erre a silk top shine-t. Kb. 1 hét elteltével hívott a vendégem, hogy darabokban törik le a zselé. Pici körömre csináltam. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a válaszokat!

2011.05.15 - 19:27

Sziasztok na en is igy jartam, nekem a GL12 szinnel van problemam nagyon vastag es akarmit csinalhatog mert egyfolytaba csak puffad fel es nekem is volt olyan vendegem aki 2 het utan vissza jott sot meg volt ra pelda hogy 1 het utan is, nostanaba rendeltem matt feher gel lacot franciamanikurnek mert olyat is kertek es ti nem tudom hogy vagyotk vele de en nem vagyok megelegedve vele mert nem tejfehoer hanem van egy olyan kis szurkes arnyalata nem tiszta a szin.

2011.05.15 - 17:34
Balázsi Szilvia
Válasz Szalainé Lantos Olga - 2011. május 15., vasárnap 15:15 üzenetére

Szia! Ez a szín ilyen sajnos. Talán túl sok a pigment benne. Nagyon vékonyan kell felkenni 2 soron és a végén a fényzselé "eltünteti" ha mégis picit összeugrik az anyag.

A violet is ilyen. Sőt mondok jobbat, az új színek között van még egy puncs nevezetű gél lakk(GL32), amit a vendégem 2 hétig viselt és úgy jött vissza, hogy teljesen fehér volt a körme. Ez a gél lakk időközben elveszíti a színét... Esetleg valaki tud róla valamit? Vagy csak pont az én gél lakkom gyári hibás???

Szalainé Lantos Olga - Válaszolok
2011.05.15 - 15:15
Szalainé Lantos Olga - törölt felhasználó
Válasz EDO - 2011. április 22., péntek 15:24 üzenetére

Sziasztok! Az lenne a kérdés, hogy a gel-lac az egyik vendégemnél lepattogot és már a megkötésnél is ráncosodik ez a szín:a szilva lila.A többi színnel semmi gondom nincs és nem pattog nem ráncosodik de ez a szín számomra katasztrófa, főleg mikor telefonál a vendég,hogy mizujs :( előkészítettem Easy offoltam alá mivel azt mondták ezzel lehet.vékonyan kentem és mégegyszer mikor megkötött.... Mi lehet a baj?

Szia! Ez a szín ilyen sajnos. Talán túl sok a pigment benne. Nagyon vékonyan kell felkenni 2 soron és a végén a fényzselé "eltünteti" ha mégis picit összeugrik az anyag.

2011.05.11 - 09:42
Crystal Nails

Szia! Lehet, hogy rosszul hajlította meg az előző körmös. Azzal bizony tud fájdalmat okozni. Szerintem kérdezd meg a vendéget mikor és mi fájt neki? Úgy könnyebb lesz rájönni valójában mi volt a probléma.

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár

Ajánlott termékek

0 ,-Ft

0 ,-Ft

0 ,-Ft

0 ,-Ft

0 ,-Ft