2026. április 9. - Erhard, Ákos, Döme napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Ide írom, mert nem tudom hova máshová írhatnám! Tegnap egész nap porci körmöket csináltam. Estére nagyon el kezdett fájni a fejem! De csak bal oldalt, és csak akkor nyilal, ha megmozdulok.. Ez lehet a liquidtől? Vagy akár a ragasztótól? Azt hittem reggelre elmúlik, de még mindig fáj, és kezdek megijedni... Veletek volt már ilyesmi?
Szia! én is észrevettem! az anyag jó, de az ecset iszonyatos! nehéz vele dolgozni, mert olyan csúnyán összecsomósodik! sokszor nincs is képem előszedni, mert a vendég biztos azt gondolja, h nem vigyáztam rá!:(
De szerintem alapból nem ilyennek kell lennije. Hisz én akkor nyitottam ki, tehát biztos hogy semmi sem érte. A gellac a színes nem is tudom folyósnak tartom nagyon. Nem tudom hogy esetleg ez normális? A ceruzás jobb?
sziasztok! Beszereztem a gellac hoz a cleart, amit rögtök teszteltem is magamon. Ahogy a nagy könyvben meg van írva megcsináltam a körmöm, rákentem a cleart,mely nehezen ment majd azt vettem észre, hogy a clear ecsete mintha megkötött volna, bár semmi fény nem érte. Nem is biztos hogy megkötött, mert nem volt bekeményeve, hanm olyan nem is tudom.Az üveget akkor nyitottam ki, tehát nem tudom, mi lehet a baj?
Szia! én is észrevettem! az anyag jó, de az ecset iszonyatos! nehéz vele dolgozni, mert olyan csúnyán összecsomósodik! sokszor nincs is képem előszedni, mert a vendég biztos azt gondolja, h nem vigyáztam rá!:(
sziasztok! Beszereztem a gellac hoz a cleart, amit rögtök teszteltem is magamon. Ahogy a nagy könyvben meg van írva megcsináltam a körmöm, rákentem a cleart,mely nehezen ment majd azt vettem észre, hogy a clear ecsete mintha megkötött volna, bár semmi fény nem érte. Nem is biztos hogy megkötött, mert nem volt bekeményeve, hanm olyan nem is tudom.Az üveget akkor nyitottam ki, tehát nem tudom, mi lehet a baj?
Ha saját körömre tesztek műköröm zselét érdemes olyan anyból elkészíteni az erősítést, ami rugalmas. Gumi zselé, Easy Off... De ha nem is az egész körömerősítést, az alapréteget mindenképpen ilyen rugalmas annyagból, így maximális lesz a tapadása. Nem szabad nagyon vastagon kenni az anyagot, minden réteggel le kell zárni a szabadszél élét, illetve segíthet még, ha egy icipici C-ívet tesztek a stressz pontra. Ez saját köröm esetébe egyetlen csepp zselét jelent. Ha reszelitek ilyenkor az anyagot, akkor (mivel nagyon vékony az anyag) az éleknél, a sáncoknál megszűnik a lezárás és így felválik, pattog, törik az anyag. Remélem tudtam segíteni, ha más volt a probléma, írjatok.
Köszönöm a választ! Majd magamon letesztelem az Easy Off-os változatot, remélem működni fog. :)
Sziasztok.Szeretném a segítségeteket kérni mert én még kezdő körmös vagyok.Az a problémám,hogy amikor elkezd lenőni a köröm mindig fellevegősödik,és nem értem hogy mit csinálok rosszul.A sajátomat is megcsináltam,de az nem levegősödött,de másé igen.Tudnátok segíteni?
Szia Judit:) Amire ügyelni kell, az a megfelelő előkészítés. A bőrt teljesen fel kell tolni, ameddig lehet (persze ne okozz fájdalmat a vendégednek). Kivágni nem kell, csak a tetejét megigazítani, ha szükséges. Formázás után jöhet a mattítás: a köröm teljes felületét le kell mattítani. Ezután nagyon alaposan kefével portalanítani kell, a sáncokban se maradjon porszemcse. Ha hajlamos vagy arra, hogy összefogdosnád a körömlemezt, akkor most tedd fel a sablont. Utána mehet a Nail Prep és a Primer. Építésnél nagyon ügyelj, hogy sem az első, sem az oldalsó bőrredőkhöz nem érhet hozzá az anyag, sem az alap építésénél, sem a C-ívnél. Ez szokott a legtöbbször levegősödést okozni. És ne keseredj el, minél több körmöt készítesz, annál ügyesebb leszel:) Jó munkát:Jutka.
Ha saját körömre tesztek műköröm zselét érdemes olyan anyból elkészíteni az erősítést, ami rugalmas. Gumi zselé, Easy Off... De ha nem is az egész körömerősítést, az alapréteget mindenképpen ilyen rugalmas annyagból, így maximális lesz a tapadása. Nem szabad nagyon vastagon kenni az anyagot, minden réteggel le kell zárni a szabadszél élét, illetve segíthet még, ha egy icipici C-ívet tesztek a stressz pontra. Ez saját köröm esetébe egyetlen csepp zselét jelent. Ha reszelitek ilyenkor az anyagot, akkor (mivel nagyon vékony az anyag) az éleknél, a sáncoknál megszűnik a lezárás és így felválik, pattog, törik az anyag. Remélem tudtam segíteni, ha más volt a probléma, írjatok.
Csak a vendég saját körmére tettétek a zselét vagy hosszabbítottatok is?
Szia! Én a vendég saját körmére tettem, hosszabbítás nélkül.
Szia en hosszabitottam is na de volt ugy hogy amikor csak toltesnel de en arra gondolok hogy a fenzsele miatt mert magamon teszteltem,ket kormomon, a kisujjamra nem tettem fenyzselet csak a gyurusre es a gyurus ujjam berepedt es kisujjam meg pedig nem, nem ertem miert mert vekonyan kentem fel es elotte atreszeltem a feluletet es alaposan portalanitottam is, ugyhogy nem ertem
Pontosan milyen technikával készített körömre és milyen anyagot tettél? Melyikkel mi volt a probléma, melyikkel nem volt? Kérlek ezeket válaszold meg ahhoz, hogy segíteni tudjak. Köszönöm
Sziasztok! A GL 32 és a GL 33-nak volt egy szállítmánya, ami gyártási hibás volt. Ez volt az a széria, ami kifehéredik, elveszti a színét. Várjuk a következő, tökéletes szállítmányt. Amint megérkezik, a fórumokon értesítünk benneteket, addig is türelmeteket kérjük. Természetesen, ha megérkezett a szállítmány kicseréljük ezeket a Gel-Lac-okat.
Jajj de jó, bár azóta kentem egy új vendégnek ebből a rózsaszínből, de remélem megérti, hogy nem az én hibám volt...:(