2026. április 9. - Erhard, Ákos, Döme napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Remélem tudtok az én problémámon is segíteni. Szóval... mikor megépítem a körmöt utána másnap vagy harmadnap a hátsó bőrredő felől elkezd levegősödni a köröm... pedig nem megy rá a bőrredőkre hogy feldobja... egyszerűen nem értem... crystal nails Xtrem zselékkel dolgozom és mégis ilyen. Nemtudom mit csinálhatok rosszul. HA valaki tud segíteni köszönöm szépen.
Szia...kevés a clear a fehér tetején :) Próbáld kicsit vastagabban rá húzni és akkor formára reszeléskor nem a fehéret reszeled le hanem a cleart ;)
Más meg azt mondja,hogy vastagon rakom fel az alapot:-(.....asszem veszek egy dvd-t áttanulmányozom az építését.De javítani utólag már nem lehet?
Sziasztok.Mit csinálok rosszul?Ha zselét rakok fel a fehér rész(mosolyvonal),reszeléskor lejön:-(....lehet ezt javítani?Elég kínos,ma volt az első napom egy szalonba,mondtam hogy tanuló vagyok(anyagárért dolgozok 2500-öt kérek),de 2ujjánál megint lejött egy picit a fehér rész:-(.Nem álltam neki leszedni az egész körmöt,úgy hagytam.Lehet egyébként javítani,mert mindig ez a hibám.
Szia...kevés a clear a fehér tetején :) Próbáld kicsit vastagabban rá húzni és akkor formára reszeléskor nem a fehéret reszeled le hanem a cleart ;)
Szia! Ne haragudj a kérdésért, de a tárcsán lévő szinte alig látható vékony foliát lehúztad? Sokszor ez a proléma ezért nem működik a dolog. Kapard meg valamilyen éles eszközzel ahol nincs minta, lehet csak akkor fog feltűnni, hogy van rajta. Ha megtörtént és nem ez a probléma akkor bocsi! Sok sikert! Edit
Persze lekapartam:-)...azért köszi.
Sziasztok.Mit csinálok rosszul?Ha zselét rakok fel a fehér rész(mosolyvonal),reszeléskor lejön:-(....lehet ezt javítani?Elég kínos,ma volt az első napom egy szalonba,mondtam hogy tanuló vagyok(anyagárért dolgozok 2500-öt kérek),de 2ujjánál megint lejött egy picit a fehér rész:-(.Nem álltam neki leszedni az egész körmöt,úgy hagytam.Lehet egyébként javítani,mert mindig ez a hibám.
Milyen lakk kell a körömnyomdához? Nem értem mit nem csinálok jól:-(....lekenem lakkal,és vagy eltűnik a lakk,vagy fel sem veszi az anyagot.Valami speckó lakk kell?
Szia! Ne haragudj a kérdésért, de a tárcsán lévő szinte alig látható vékony foliát lehúztad? Sokszor ez a proléma ezért nem működik a dolog. Kapard meg valamilyen éles eszközzel ahol nincs minta, lehet csak akkor fog feltűnni, hogy van rajta. Ha megtörtént és nem ez a probléma akkor bocsi! Sok sikert! Edit
Milyen lakk kell a körömnyomdához? Nem értem mit nem csinálok jól:-(....lekenem lakkal,és vagy eltűnik a lakk,vagy fel sem veszi az anyagot.Valami speckó lakk kell?
Szia! Csak egy kis kiegészítés, mert a lényeget már Erzsébet elmondta:) A készlethez való lakk már nekem is elfogyott. Jóval hamarabb kaptam anyukámtól, pár évvel azelőtt, hogy elvégeztem a körmös tanfolyamot. Sima körömlakk is jó hozzá, ami sűrűbb. Mondjuk olyan, ami már túl sűrű ahhoz, hogy vendéget lakkozzál vele. És igen, inkább többet rakj rá, le is lóghat a mintáról, mert utána úgyis le kell mosni. Jó munkát és sok sikert:)
Sajnálom.Egyébként jó kis dolog lenne de csak szerintem amit a körmös boltokban lehet kapni.Nem adtak hozzá lakkot? Mert azokhoz tényleg csak az jó szerintem.Kérdezd meg ott ahol vetted hogy van-e hozzá való lakk.
Szia.Milyen körömnyomda ez? Nekem az "eredeti" van amit műkörmös szaküzletből vettem ahhoz volt lakk de másik fajta lakk is jó volt.Ha ráteszed a lakkot és lehúzod a felesleget azt a kis korongot ne nyomd rá nagyon mert akkor nem veszi fel a lakkot.Hja és tegyél rá rendesen lakkot a lehúzóval úgy is leszeded a felesleget.Remélem így már sikerül.:)
Így csinálom és még sem jó:-(....áh csak kipróbálás céljából vettem az Asia Centerben 250ft-ért:-).Végül is akkor nem velem van a baj:-).
Szia.Milyen körömnyomda ez? Nekem az "eredeti" van amit műkörmös szaküzletből vettem ahhoz volt lakk de másik fajta lakk is jó volt.Ha ráteszed a lakkot és lehúzod a felesleget azt a kis korongot ne nyomd rá nagyon mert akkor nem veszi fel a lakkot.Hja és tegyél rá rendesen lakkot a lehúzóval úgy is leszeded a felesleget.Remélem így már sikerül.:)