2026. január 22. - Vince, Artúr napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm készítés hibái fórum
A műköröm készítés során felmerülő problémák megosztásának és az arra adott válaszoknak a színtere.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 2206 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
52.900 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft

Műköröm készítés hibái
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Rendben,köszönöm:-)Köszönöm kérdésed...hát,sajnos nem jól:-(....bőrgyulladásom van,valamelyik gyógyszertől valószínű,borzalmasan nézek ki....az egész testem tiszta ragya...és nagyon fáj.Ha nem múlik el,vissza kell mennem a kórházba hónapokra,sajnos nem múlik....csak egyre több jön.Jövőhéten megyek vissza a dokihoz,már csomagolok is:-(...Megnézik a tüdőmet is,mennyire ment vissza a folt,ha egyáltalán visszament valamennyire.Most,nagyon elvagyok keseredve.
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy mitől jön le a gél lakk/reszelés nélkül/.Ugyanis megvettem az acryl removert bedunszóltam vele a körmöket és 15perc után is ugyan úgy nézett ki anyu körmei,mintha akkor lakkoztam volna ki.De használtam már a tipoldót is,az sem csinál semmit.
Hello! Picit reszeld meg a fényt a tetején, hogy bejusson az alapig a leoldó folyadék. úgy biztos menni fog, elvileg legalábbis mennie kéne...... Hogy vagy??? Puszi
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy mitől jön le a gél lakk/reszelés nélkül/.Ugyanis megvettem az acryl removert bedunszóltam vele a körmöket és 15perc után is ugyan úgy nézett ki anyu körmei,mintha akkor lakkoztam volna ki.De használtam már a tipoldót is,az sem csinál semmit.
Szia. Hát crystal nailses portalanító kefével portalanítok. Szerintem megfelelően. Nem látom, hogy esetleg poros lenne a felület. De gondolod, hogy ez lehet a probléma? Vagy lehet, hogy a rózsaszín reszelő túl durva? Mert úgy vettem észre, hogy a feltöltésnél áll fenn ez a probléma. És ott ugye a rózsaszínnel reszelek. Utólag finomítsak kék reszelővel? Az első felhelyezésnél bírja 4 hétig a köröm. Savas primert használok. Használjak ezen kívül még spay prepet, és savmentest is? Gondolod, hogy így zsíros maradhat a felület? És köszi az ötleteket! :-)
Szia! Szerintem is túl durva a rózsaszín reszelő. Igazából ezzel hozzá nem érnék a vendég körméhez, a zölddel is nagyon óvatosan kell bánni, főleg ha még új. Töltésnél mindenképp előbb az anyagot reszeld, a legvégén szabad csak érdesíteni a saját körmét a lenövésnél, és átreszelni az anyag felületét is, legalábbis én így csinálom, hogy lássam mennyit reszeltem és nehogy elvékonyodjon a friss köröm. Az elégtelen tapadás lehet túlérdesítéstől is.
Szia. Hát crystal nailses portalanító kefével portalanítok. Szerintem megfelelően. Nem látom, hogy esetleg poros lenne a felület. De gondolod, hogy ez lehet a probléma? Vagy lehet, hogy a rózsaszín reszelő túl durva? Mert úgy vettem észre, hogy a feltöltésnél áll fenn ez a probléma. És ott ugye a rózsaszínnel reszelek. Utólag finomítsak kék reszelővel? Az első felhelyezésnél bírja 4 hétig a köröm. Savas primert használok. Használjak ezen kívül még spay prepet, és savmentest is? Gondolod, hogy így zsíros maradhat a felület? És köszi az ötleteket! :-)
Szia Barbi! Saját körmöt nehogy rózsaszínnel reszelj, az nem arra való. Ehhez használj zöld extremet. Használj base gel-t, már ha zselés körmöket csinálsz. Lehet, hogy a 'c' íved is kevés.
Lehet, hogy nem portalanítasz megfelelően? Vagy használj spray prep, savas, majd savmentes primert. És ne reszellj, hanem bolyhozz a CN kék extreme reszelővel. Most ennyi jutott hirtelen eszembe......
Barbara, szia! Jól értjük hogy a hobbi-szinten való dolgozás, amit említesz, az azt engedi sejtetni, hogy nem végeztél OKJ-s képzést? Ha ez így van, akkor azt gondoljuk, hogy az első hibakiküszöbölős terv az lehet, ha elvégzel egy ilyen képzést. Ott megtanítanak mindenre, ami a tartós körmök megépítéséhez szükséges. Semmilyen körömnek nem szabad lepotyognia 1-2-3 hét után.
Szia. Nem-nem. Rosszul fogalmaztam. Elvégeztem az okj-s képzést, csak nem szalonban dolgozom, hanem hobby szinten ismerősöknek. Nem főállásként. Majd idővel szeretnék, de előbb úgy érzem, gyakorolnom kell. Többek közt ilyen hibák miatt, mint amit említettem.
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek... Pár hónapja már dolgozgatok a szakmában, de csak hobby szinten. Épített zselével dolgozom. És olyan problémám van, hogy a körmök állandóan leesnek már 3 hét után. Pedig a folyamatnak többször is utána néztem. Bőrfeltolás, kaparás, reszelés (rózsaszín crystal nails reszelővel), nail prep, primer, és a zselé. A II-es builder clear-t használom. A legutóbb csak saját körömre húztam zselét, és az is leesett kb 1,5 hét alatt. Szóval szerintem az előkészítésnél ronthatok el valamit.... De mit???!!! Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni...
Barbara, szia! Jól értjük hogy a hobbi-szinten való dolgozás, amit említesz, az azt engedi sejtetni, hogy nem végeztél OKJ-s képzést? Ha ez így van, akkor azt gondoljuk, hogy az első hibakiküszöbölős terv az lehet, ha elvégzel egy ilyen képzést. Ott megtanítanak mindenre, ami a tartós körmök megépítéséhez szükséges. Semmilyen körömnek nem szabad lepotyognia 1-2-3 hét után.
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni tőletek... Pár hónapja már dolgozgatok a szakmában, de csak hobby szinten. Épített zselével dolgozom. És olyan problémám van, hogy a körmök állandóan leesnek már 3 hét után. Pedig a folyamatnak többször is utána néztem. Bőrfeltolás, kaparás, reszelés (rózsaszín crystal nails reszelővel), nail prep, primer, és a zselé. A II-es builder clear-t használom. A legutóbb csak saját körömre húztam zselét, és az is leesett kb 1,5 hét alatt. Szóval szerintem az előkészítésnél ronthatok el valamit.... De mit???!!! Nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni...
Lehet, hogy nem portalanítasz megfelelően? Vagy használj spray prep, savas, majd savmentes primert. És ne reszellj, hanem bolyhozz a CN kék extreme reszelővel. Most ennyi jutott hirtelen eszembe......