2025. július 25. - Kristóf, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Műköröm képek fórum
A mukorom.hu -n levő valamennyi műköröm kép hozzászólása jelenik meg itt egy helyen. A fórum felületén hozzászólást nem tudsz indítani, csak reagálni tudsz mások hozzászólására. Ha egy műkörmös képről véleményt szeretnél alkotni, akkor azt a kép adatlapján teheted meg, és véleményed meg fog jelenni a Műköröm Képek fórum felületén is.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 9047 db
Műköröm képek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
nagyon szépek a munkáid, sok jó ötlettel és precíz kivitelezéssel
épp erre lennék én is kiváncsi, és ,h porci v akril?
nagyon tetszik. sárgát ritkán kérnek, pedig ez szuper, majd magamon fogom reklámozni :)
ez csodás. a végében opál van?
ez nagyon cuki. zselés?
Köszönöm szépen:)
csak így tovább,láttam élőben nagyon szép :)))
engem is nagyon érdekelne, csodásak kika munkái, de azt hiszem nem csak jó ecset kell hozzá :) bár az is sokat számít. nekem nagy kedvencem lett a crystalos P ecset, amivel vékony és vastag vonalat is lehet húzni és sokkal tovább él, mint pl egy 0-ás díszítő
azt én is tudom hogy nem csak az ecset számít hanem a megfelelő tudás és érzék amivel gyönyörű munkákat lehet készíteni,de szerintem ha már eleve rossz eszközzel próbálkozik az ember még talán a kedve is elmegy látván hogy nem sikerül :( a P ecset tény és való hogy nagyon szuper én is szeretem,de szerintem a képen látható minta nem azzal készült.Osztom a véleményed valóban gyönyörűek Kika munkái szívesen tanulnék tőle.
ilyen csodákat mennyiért lehet adni? van rá vevő? nagyon tetszenek, próbálkoznék vele, de nem tudom mennyiért lehet adni
szia ez nagyon tetszik és megőrülök,hogy nem tudok rájönni milyen fajta ecsettel csinálod ezeket a gyönyörű vékony és íves vonalakat,ha nem titok elárulnád,hogy szerezhessek én is ilyen ecsetet ?????????????
engem is nagyon érdekelne, csodásak kika munkái, de azt hiszem nem csak jó ecset kell hozzá :) bár az is sokat számít. nekem nagy kedvencem lett a crystalos P ecset, amivel vékony és vastag vonalat is lehet húzni és sokkal tovább él, mint pl egy 0-ás díszítő